20 / 04 / 2024

GYODER ve BAÜ'den gayrimenkul sektörüne yönelik ilk yüksek lisans programı!

GYODER ve BAÜ'den gayrimenkul sektörüne yönelik ilk yüksek lisans programı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi kuruma özel ilk MBA in Real Estate programını hayata geçiriyor. Program, gayrimenkul sektörüne yönelik ilk işletme yüksek lisans programı olma özelliği taşıyor.



GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin ortak çalışmalarından sonra Türkiye'de ilk defa gayrimenkul sektörüne yönelik  MBA in Real Estate programı hayata geçiriliyor.


MBA in Real Estate programına katılan öğrenciler, Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü MBA (İşletme - Türkçe / Tezsiz) programı kapsamında 6 zorunlu ders, 4 seçmel ders ve bir prjoe dersini tamamladıkları ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi mezuniyet kriterlerini yerine getirdikleri takdirde İşletme - Türkçe / Tezsiz) diploması almaya hak kazanıyor.


Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş Kampüsünde düzenlenecek dersler hafta içi Salı ve Perşembe günleri saat 19:00 ile 22:00 arasında yapılacak. Haftasonu için düzenlenen dersler ise Cumartesi günü saat 09:30 ile 16:30 arasında işlenecek.


Gayrimenkul sektörünün ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan MBA in Real Estate programına katılacak öğrenciler bir dönem için 42 ders saati görecek ve final sınavına tabii tutulacaklar.


MBA in Real Estate programına katılmak isteyen öğrenciler için GYODER yüzde 50 indirim imkanı sunuyor. Programa başvurmak için son başvuru tarihi ise 10 Eylül 2014 olarak belirlendi. 


Geri Dön