19 / 04 / 2024

Optimum Kadıköy AVM açıldı

Optimum Kadıköy AVM açıldı

Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin ikincisi 27 Kasım 2008 tarihinde Göztepe E5 karayolu üzerinde açıldı.



Açılışa; Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Rönesans Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Jones Lang LaSalle Türkiye Genel Müdürü Avi Alkaş ve Rönesans Alışveriş Merkezleri'nden üst düzey yöneticiler katıldı. Erman Ilıcak açılışta yaptığı konuşmada Rönesans olarak her yıl üç alışveriş merkezi açmayı hedeflediklerini söyledi.
Başarılı alışveriş merkezi projeleriyle tanınan Rönesans, Ankara'nın ilk outlet alışveriş merkezi Optimum Ankara'dan sonra konseptin ikinci merkezini 27 Kasım 2008 tarihinde Kadıköy'de açtı. Adana,  İzmir  başta olmak üzere Türkiye'nin pek çok iline Optimum outlet konseptini götürerecek olan Rönesans Türkiye'nin ilk zincir AVM'lerini de Optimum'la kurmuş oldu.

Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak açılışta yaptığı konuşmada; Optimum Kadıköy'ün yıllık 15 milyon ziyaretçiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen merkezlerinden biri olacağını söyledi. Ilıcak, toplam 250 milyon Dolar'a mal olan Optimum Kadıköy'deki markalara merkeze duydukları inanç için teşekkür etti. Ilıcak konuyla ilgili olarak "Dünyada kriz yaşanırken ve markalar yurt dışında hiçbir yatırımda bulunmazken, bize inandılar ve Optimum'u seçtiler. Bu, markaların Türkiye'ye de inandıklarını gösteriyor." Dedi.

Mağaza karmasıyla fark yaratıyor....

Rönesans'ın 22 Kasım 2007'de inşaatına başladığı Optimum Kadıköy, outlet konseptini şehrin merkezine getirirken, Anadolu yakasında bir ilk olan 541 m² büyüklükteki buz pisti ile rakipleri arasında fark yarattıyor.

Mağaza kiralaması Jones Lang LaSalle Türkiye tarafından yapılan Optimum Kadıköy'ün kiralama çalışmaları, perakendecilerin yoğun talepleri neticesinde kısa zamanda tamamlandı. Toplam 163 mağazayla hizmet verecek olan Merkez'de; Migros, Koçtaş, Media Markt, Beymen, Vakko, Park Bravo, LCW, YKM, Mudo, Boyner gibi Türkiye'nin ve dünyanın en önemli markalarının yeni sezon ve outlet ürünleri yer alıyor. Mağaza karmasıyla fark yaratan Optimum Kadıköy; kadın, erkek hazır giyim, kişisel bakım, ev tekstili, elektronik, aksesuar ve hediyelik eşya mağazalarıyla sadece alışverişin değil; bulunduğu lokasyonda tek olma özelliği taşıyan buz pisti, eğlence merkezi ve tasarımından düzenlemesine kadar farklı konumlandırılan ve gün ışığı alan 2500 oturma kapasiteli Food Court katıyla eğlencenin de aranılan adresi olacak.



Uygun Konumuyla da çekim merkezi...
İstanbul Anadolu yakasının kalbinde konumlandırılan Optimum'a ulaşım da çok rahat. E-5 karayolu üzerinde bulunması, Anadolu yakasının en gelişmiş ilçelerinden Kadıköy'de olması, yapılmakta olan metroya yakınlığı, 1600 araçlık ücretsiz otoparkı ve 5 TL'ye verilecek olan vale hizmetiyle Merkez, geniş bir hedef kitle için önemli bir çekim merkezi olacağa benziyor.

Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi Kadıköy, Anadolu yakasının kalbi Kadıköy'de yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermeyi hedefliyor. Çağdaş ve sıcak mekanları ile sosyal kent yaşamını yeniden yorumlayan Merkez, diğer outletlerden farklı olarak outlet konseptini şehrin merkezine yani ayağınıza getirerek, alışveriş alışkanlıklarınızı değiştirecek.

Optimum Kadıköy AVM açıldı

www.optimumoutlet.com


Geri Dön