28 / 03 / 2024

Divan Residence'da 702 YTL taksitle! Son 15 gün!

Divan Residence'da 702 YTL taksitle! Son 15 gün!

Halkalı'da inşa edilen Divan Residence'da başlatılan fırsat kampanyası 15 Aralık'ta sona eriyor.



TOKİ'ye ait 34 bin 204 metrekare arsa üzerine Halkalı'da Kuzu Grup tarafından inşa edilen Divan Residence'da başlatılan kampanya 15 Aralık'ta sona eriyor.
Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunulan projede, 52 metrekare ile 112 metrekare büyüklüğündeki konutlar 99 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Divan Residence'da en düşük faiz oranı %1,84, en düşük taksit miktarı ise 702 YTL olarak belirlendi.Divan Residence'nin tüm etaplarında 743 konut ve 22 işyeri bulunacak. Mayıs 2008'de inşaatına başlanan projenin 2009 Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Batı Yakası'nın en büyük residence projesi olan Halkalı Divan, inşaat kalitesi ve konseptiyle iddialı. Divan Residence'ta konut satın alanlar Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip olacak. Projenin peyzaj alanında her konut için 1 ağaç dikilecek. Yüzeyde araç olmayacak. Tüm araçlar kapalı otoparka park edilecek. Spor tesisleri olarak; yürüyüş parkuru, fitness center, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro ve tenis kortu yapılacak. Koruma duvarı, 24 saat koruma ve kamerayla kontrol sistemi, yaşamınıza sürekli huzur katmak için evinizle site girişi ve site güvenliği arasında iletişim kurmak ve kapı otomatiğine kumanda etmek elinizde. Araç geçişi yüzeyde değil, Divan Residence Halkalı' da araçlar kapalı otoparkta. 34 bin metrekare alanda yaşam bulan Divan Residence Halkalı'da 29 bin metrekare yeşil alan ayrıldı. Zemin etütlerinden depreme uygun temel sistemlerine; yangın söndürme sistemlerinden yangın merdiveni ve yangın asansörüne; dış cepheden daire içi malzemesine kadar her ayrıntı konfor yaratan bir kalite ve özenle hazırlanıyor.

www.divanresidence.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...

0212 444 98 00

Geri Dön