09 / 05 / 2024

Beşiktaş'ın rüya projesi bugün açılıyor

Beşiktaş'ın <font color=red>rüya projesi</font> bugün açılıyor

Beşiktaş tarihinin en önemli projesi olan Fulya Süleyman Seba Kompleksi bugün saat 18.00'da devlet erkanının katılımıyla hizmete açılacak.



BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören bir rüyayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin açılışı, bugün saat 18.00'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından gerçekleştirilecek. Demirören ise, "11 Şubat 2009 tarihi Beşiktaşlılık duruşunun önemli bir belgesi olacak.

Göreve geldiğimiz tarihten bu zamana kadar söz verdiğimiz tüm projelerimizi yerine getirmenin gururunu yaşadık. Sportif başarılar da mutlaka yaşanacaktır. Hedeflerimizde emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. Demirören şöyle konuştu: "11 Şubat tarihi Beşiktaşımız için bir kilometre taşı. Bir milat, kulübümüz için yeni bir çağın başlangıcıdır.

Sırada İnönü var

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve halkımızla birlikte açılışını yapacağımız Süleyman Seba Kompleksi, Türk futbolunda değil dünya kulüpleri arasında da örnek gösterilecek bir projedir.

Kapılarımızı herkese açtık. Amacımız Türk gençliğinin yarınlarını daha iyi imkanlara kavuşturmaktır. Tek hedefimiz kaldı o da İnönü Stadı'nın yerine yılın 230 günü faal bir şekilde işlerliği olan muhteşem bir eser yapmak."

Hürriyet

Geri Dön