27 / 04 / 2024

Dünya markaları AlizePark Evleri'nde bir araya geldi

Dünya markaları AlizePark Evleri'nde bir araya geldi

Beşyıldız Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Yenişehir bölgesinde yapımı devam eden AlizePark Evleri, dünyanın en iyi markalarını bir araya getiriyor.



Daire fiyatlarının 185 bin TL ile 325 bin TL arasında değiştiği AlizePark Evleri'nde Vanucci, Feniş, Frankie, Roca ve Çanakkale Seramik gibi pek çok dünya markası bir araya geliyor. 120 metrekare, 140 metrekare, 170 metrekare ve 195 metrekarelik daire seçenekleri sunulan AlizePark Evleri'nde ısı izolasyonlu doğramada Feniş kullanılırken, vitrifiyede Roca tercih edildi. AlizePark Evleri'nde, mutfak için Vanucci, davlumbaz için Franke, seramikler de ise Çanakkale Seramik tercih edildi. AlizePark Evleri, tercih ettiği dünya markaları ve sunduğu ücretsiz iç mimar desteği ile tüketicilere hayallerindeki gibi bir yaşam alanı sağlıyor.

11 bin metrekare alan üzerinde 9 bin 400 metrekare yeşil alana sahip AlizePark Evleri, depreme dayanıklı olarak, birinci sınıf malzeme ve işgücü ile inşa ediliyor. AlizePark, kapalı otopark, jenaratör, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanı, tüm açık alanlarda kablosuz internet ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 300 metrekarelik kapalı alana sahip AlizePark Club'te ise fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, site toplantıları ve özel günler için kullanıma uygun toplantı salonu imkanı da bulunuyor.

AlizePark Evleri: 0216 683 93 93

www.alizepark.com

İlgili haberler

AlizePark'ta 185 bin TL'ye!

AlizePark'ta çocuklarınız güven içinde

AlizePark krize meydan okuyor!

AlizePark'tan 36 ay vade rüzgârı

Güzin Ervardar Yuvataş'ın Genel Koordinatörü

Geri Dön