29 / 03 / 2024

Studio Life'da teslimler başladı

Studio Life'da teslimler başladı

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirilen dünya devi Coldwell Banker' in ilk projesi olan Studio Life da tapular verilmeye başlandı.



100 yılı aşan geçmişiyle gayrimenkul yatırım, yönetim ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker' ın, İstanbul Beylikdüzü'nde "minimum alanda maksimum yaşam" felsefesiyle 4 blok 320 daireden oluşan yeni yerleşim birimi olan Studıo Life projesinde tapular verilmeye başlandı. 42 ila 66 metrekarelik alanlara sahip olan ve 88.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Studio Life projesinde anahtar teslimatıda Eylül 2009 tarihinde yapılacak. Coldwell Banker, Studio life projesinde kaba inşaatın %100'ü tamamlanmış durumda. "Studio Life" projesinde yüksek deprem teknolojisinin ön planda tutulduğu bloklarda 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile yangın ve gaz tehlikesine karşı merkezi akıllı bina sistemi devrede olacak. Proje bitiminde gerek duyulduğunda kiraya verildiği takdirde sağlayacağı gelir ile doğru bir yatırım aracı olan daireler modern mimarisiyle de büyük avantaj sağlıyor.


Yüzde 75'inin yeşil alana ayrıldığı proje süs havuzları ve peyzaj tasarımıylada dikkat çekiyor. Her blokta resepsiyon hizmeti, kiralama ve satış hizmeti, bakım onarım ve temizlik Coldwell Banker Congierge tarafından sağlanacak. 1'nci sınıf malzemenin kullanacağı konutlarda en yüksek işçilik kalitesi hedeflendi. Modern mimarinin ve efektif kullanım alanlarının yer aldığı Studio Life'ta ankastre mutfak ekipmanları standart olarak sunuluyor. Studio Life projesinin bir başka özelliği ise konut kullanıcılarının elektrik ve su için abone olunmayacak olması. Kontörlü sayaç sistemiyle yönetimden ihtiyaç kadar su ve elektrik alınabilecek ve böylece site sakinleri fatura işleriyle uğraşma durumunda kalmayacak. Bu durum özellikle konutlarını kiraya verecek olanlar için büyük bir avantaj sağlayacak. Bunun yanında, konut sahipleri istedikleri takdirde kiralama konusunda da yönetimden yardım alabilecek ve tüm prosedürü yönetim yerine getirecek. Coldwell Banker franchise ofislerinden de satın alınabilinen konutlardan son 40 daire alıcılarını bekliyor.

0216 688 75 00

0212 855 42 08

www.studiolifeistanbul.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...


Geri Dön