06 / 05 / 2024

My City Bahçelievler maketten kapışıldı

My City Bahçelievler maketten kapışıldı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, "İki ayda 1000 konut satarım" dediği My City Bahçelievler projesindeki daireler, maketten kapışıldı.



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Taşköy, "Ali Ağaoğlu iki ayda satarım demişti ama sanırım, önümüzdeki hafta daire satışlarımız bitecek" dedi.
Satış ofisine gelenlerin randevu almaları için numaratör koyduklarını belirten Taşköy, "Başvuru sayısı 400'e ulaştığında numaratörü kapatıyoruz. Satış temsilcilerimiz gece 23.00'e kadar müşterilerle görüşüyor" dedi. Taşköy, şunları söyledi:
"Doğru yer, doğru proje ve doğru fiyat formülünün en güzel örneği burası. Daha satışa çıkmadan kapora yatıran 400 kişi vardı. Onları da sözleşme yapmak için apar topar çağırmak zorunda kaldık. Sözleşme yapmaktan vazgeçenleri de yeniden satışa koyduk."
Taşköy, "Yoğun ilgiye paralel olarak satış fiyatlarımızı yüzde 4-5 gibi cuzi bir miktarda artırdık" diye konuştu.
My City Bahçelievler'de 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireler metrekaresi 3 bin lira seviyesinden satışa sunuluyor.

Herkese moral oldu
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu, "Emlakta kriz var diyorlar. İşte satış ofisimizi görüyorsunuz, burada kriz var mı? İnsanlar krize bakmaksızın ev almaya koşuyor. Buradaki ilgi Ali Ağaoğlu'nu bile şaşırttı. Burası herkese moral oldu. Hatta birçok müteahhit Ali Beye telefon ederek, `Sizin sayenizde bizim satış ofislerimiz de canlandı' diye teşekkür ettiler" dedi.

Milliyet

İlgili haberler

Ağaoğlu My City Bahçelievler'de 154 bin 700 TL'ye!

My City Bahçelievler'de yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu Bahçelievler'de ara ödeme taksitle!

Ağaoğlu: MyCity'de 2 ayda bin daire satarım

Geri Dön