24 / 04 / 2024

130 bin YTL`ye Beyaz City Residence`de

130 bin YTL`ye Beyaz City Residence`de

Yeni bir yaşam merkezi olarak inşa edilen Beyaz City Residence'da fiyatlar 130 bin ile 320 bin YTL arasında değişiyor. Proje 2009'da teslim



Yeni bir yaşam merkezi olarak inşa edilen Beyaz City Residence projesini ve özelliklerini Projeler Satış Müdürü Veysi Daş'la görüştük.

Beyaz City projesinin genel özellikleriyle anlatır mısınız?

Beyaz City Residence 13 bin 700 metrekare üzerinde alışveriş merkezi ve 5 bloktan oluşan yaşam alanı. Beyaz City kompleksinde sağlık hizmeti, çocuk kreşi, çocuk oyun alanları, 3 sinema, food courtu 500 araçlık otopark, iki bin metrekarelik market alanı, 120 mağaza, restoran ve kafeteryalarıyla alışveriş ve eğlencenin tadını yaşamak isteyenler için ideal. Beyaz City İstanbul'un gayrimenkul alanında gelecek vaat eden, altyapı sorununu çözülmüş ve modern site yaşamına aşina Beylikdüzü'nde yer alıyor. E-5 ve E-6'ya 2-3 dakika uzakta Beyaz City genel anlamda ulaşım konusunda sorunsuz bir yerde bulunuyor.

 (Yeni Şafak)

Beyaz City projesinin benzerlerinden farkı ne?

Beyaz City bulvar üzerindeki konumuyla Beylikdüzü'nün en prestijli noktasında. Beyaz City'nin 320 dairesinin tamamında limitsiz konforu sağlamakta kararlıyız. Özellikte Beyaz City altında yer alan 3 katlı modern alışveriş merkeziyle de müşterilerimize hem alışverişin hem de eğlencenin keyfini bir arada yaşatmayı hedefliyoruz. Yalnız konutların faydalanacağı rezidans hizmetleri de modern bir hayat tarzının olmazsa olmazlarından.

Konutların özellikleri neler?

Dairelerin içi iç mimarlarımız tarafından tasarlandı ve içlerinde alternatif yaratacak şekilde farklı model, renk ve uygulamalarıyla müşteriye hitap edecek şekilde dizayn edildi. Kalite ve standartların tüm dairelerde korunmasına özen gösterdik. Dairelerde mutfak dolapları dışında ankastre beyaz eşya set üstü ocak, bulaşık makinesi, davlumbaz, fırın standart olarak sunuluyor. Dairelerde kopmak hidromasaj özellikli jakuziler kullanılacak. Özel mobilyadan portmanto ve mobilya kapılar monte edilecek. Duvarlarda isteğe bağlı olarak duvar kağıdı, saten boya veya boyanabilir dekoratif kağıtlarla uygulama yapılacak. Dahili ücretsiz telefon hattı yine Beyaz City daire iç özelliklerindeki önemli farklılıkların başında geliyor.

Projeye ne zaman başladınız ve şu anda ne durumda?

Proje aşaması yaklaşık 6 ay devam etti. Projenin tüm ayrıntıları mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından kontrol edilip incelendikten sonra Eylül 2007'de temelimizi attık. Toplam inşaat alanı 80 bin metrekare. Bunun 30 bin metrekaresi betonarme alanı. Amacımız Eylül 2008'de kaba inşaatın tamamını bitirmek ve ince işi de yine 12 ayda bitirip 2009'da burada yaşamı başlatmak.

Fiyat aralığını belirtir misiniz?

Konut fiyatlarımız şu an temel aşamasında olduğu için uygun tutuluyor. 1+1 dairenin fiyatı 130 bin, 2+1 175 binle 220 bin YTL arasında. 3+1 ise 245 binle 290 bin YTL arasında. 4+1 daireler de 295 binle 320 bin YTL arasında.

(Yeni Şafak)


Geri Dön