20 / 04 / 2024

Trend Ekstra'da 119 bin YTL'ye!

Trend Ekstra'da 119 bin YTL'ye!

Dumankaya İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen, 172 konutun bulunduğu Trend Ekstra'da fiyatlar 119 bin ile 226 bin YTL arasında değişiyor. Konutlar Kasım 2009'da teslim edilecek.



İstanbul Park Pisti ve Sabiha Gökçen Havaalanı gibi bölgenin önemli yatırım alanlarına yakın kurulan Trend, 110 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek. Trend, 65 metrekare 1+1 stüdyo daireden, 151 metrekare 3+1 büyük daire, çekirdek aileden çok çocuklu geniş ailelere kadar geniş bir yelpazede daire seçeneği sunuyor. İnşaatına Kasım 2007'de başlanan projede konutların bir kısmı satıldı. Satışı süren 65 metrekarelik dairelerin fiyatı 119 bin YTL, 82 metrekareliklerin 148 bin YTL ve 137 metrekarelik konutların ise 226 bin YTL.

Kentin en büyük Fuar-Kongre-Eğlence ve Alışveriş Merkezi de Trend Ekstra'dan 1-2 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Bu kompleks içinde 3.000 kişilik kongre merkezi ve 600 yataklı fuar oteli bulunacak. Koç Lisesi ve Sabancı Üniversitesi'ne ek olarak Okan Üniversitesi'nin kampüsü de bu bölgede. Anadolu yakasının gerçek business class oteli Divan Asia'nın inşaatı devam ediyor. Sahilde yapımına yakında başlanacak 500 yat kapasiteli Pendik Marinası İstanbul'un 3. büyük marinası olacak. Kısa süre önce hizmete giren 2.500 kişilik Kurtköy Kapalı Yüzme Havuzu ise fitness merkezi, saunası ve kafeteryası ile olimpik bir tesis. TEM ve E-5 otoyolları arasında bulunan Kurtköy geniş bulvarlara ve caddelere sahip.  Marmaray  ve Anadoluray projeleri gerçekleştiğinde Kurtköy raylı toplu taşıma sisteminden de yararlanmış olacak.

Tarz oluşturan "ekstra" bir yaşam alanı

Trend Ekstra, "T" formunda bir yapıdan oluşuyor. Böylece hiçbir blok birbirinin manzarasını kesmiyor. Trend Ekstra'da günlük hayata renk katacak "özgün" mimari buluşlar var. Bloklardan birbirlerine camlarla kaplı kat koridorlarıyla geçiliyor, böylece kaçıncı katta oturursanız oturun dairenize giderken kendinizi ferah ve geniş bir sokakta yürüyormuş gibi hissedeceksiniz. 3. katta bulunan bahçe, ekstra yeşil alan yaratarak sokağa çıkmadan doğanın keyfini çıkarmanızı sağlayacak. 24 saat rezidans hizmeti verilen lobiler ise estetik bir anlayışla dekore edilecek, sanat galerisi ve dinleme köşeleriyle çeşitli hobiler için de özel bir mekan işlevi görecek.

Kullanışlı mutfaklar, şık ve tam donanımlı banyolar, ferah yatak odaları, balkonlu ya da Fransız balkonlu salonlar tüm dairelerin ortak özellikleri... Ekstra kullanım alanı yaratan akılcı daire planları sayesinde daireniz kaç metrekare olursa olsun günlük yaşamınıza rahatlık ve konfor geliyor.

Ekstra" sosyal zenginlik, "ekstra" konfor

Trend Ekstra, tüm sosyal donatı alanlarıyla kendi kendine yeten butik bir proje... Öncelikle her daire için yeterli açık ve kapalı otopark bulunuyor. Açık ve kapalı havuzun yanında kafeterya, sauna, Türk hamamı, fitness center, çok amaçlı salon Trend Ekstra sakinlerinin kullanımına sunuluyor. Çocuklar için ise temalı çocuk parkına ek olarak kapalı çocuk oyun alanı da bulunuyor. Çiçek bahçeleriyle süslü kameriye, çok amaçlı spor sahası, koşu ve yürüyüş yolları, bisiklet parkuru yeşil alanları fonksiyonel kılarken, 10 dükkandan oluşan alışveriş merkezi de pek çok ihtiyaca cevap veriyor.

"Ekstra" güvenli bir ortamı paylaşmak

Zemin etüdleri uzmanlar tarafından yapılan Trend Ekstra, İstanbul'un deprem açısından en güvenli bölgelerinden biri olan Kurtköy'de. Radye temel sisteminin kullanıldığı bloklarda kusursuz ses, ısı ve su izolasyonu özel mantolama sistemleriyle sağlanıyor. Sıfır hata için statik ve dinamik hesaplar bilgisayar simülasyonu ile yapılıyor ve kontrol ediliyor. 24 saat güvenlik sağlayan özel ekip ve etkin yangın alarm sistemleri güvenliği en üst düzeye çıkaran diğer önlemler.

www.dumankaya.com

Tel: 0216 482 56 22

 


Geri Dön