19 / 04 / 2024

Spradon Kuleler'de 799 YTL taksitle!

Spradon Kuleler'de 799 YTL taksitle!

"Bahçeşehir'in merkezi" sloganıyla Kuzu Grup tarafından TOKİ ile birlikte hayata geçirilen Spradon'da fırsatlar bitmiyor.



Tüm dünyayı etkileyen ekonomik krizin ülkemize yansımaları gündemi oluştururken, Spradon ev sahibi olmak isteyenlere benzersiz fırsatlar sunuyor.
Spradon, krizi fırsata çevirmek isteyenler için yatırım yapmak ve ev sahibi olmak isteyenlere yönelik çok özel seçenekler hazırladı. 149.000 YTL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabileceğiniz Spradon'da dilerseniz 799 YTL taksitle ve senede bir kez 9.800 YTL ara ödeme ile 120 aya varan vade imkanlarından da yararlanabiliyorsunuz. Spradon'da uzun vadeli ve banka anlaşmalı vade seçeneklerinin yanı sıra 0 faizli ödeme imkanlarından yararlanarak ev sahibi olmak da mümkün. Üstelik Spradon'da yaşam yalnızca 3 ay sonra başlıyor. Sunulan fırsatları değerlendirerek ev sahibi olanlar sadece 3 ay sonra evlerine taşınabiliyorlar.
Spradon gerçek anlamda benzersiz fırsatlar sunuyor. Peşin ödeme yaparak ev sahibi olmak isteyenler, örneğin Spradon Kuleler'de fiyatı 198.700 YTL olan 1+1 konutları çok özel bir indirimle 149.000 YTL'ye alabiliyorlar. Vadeli seçeneklerde ise peşin ödeme yapıldığı durumlarda yine benzersiz indirimlerden yararlanılabiliyor. Spradon'da %50 peşin ödemelerde %20 indirim ve 30 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Alınacak konutun tamamı peşin ödenirse indirim oranı yüzde 25'e çıkıyor.
Spradon'da daireniz kendi taksidini kendisi ödüyor
Sürekli gelişen Bahçeşehir'in merkezinde bulanan ve hızla değerlenen Spradon'da yaptığınız yatırım kısa bir süre sonra kendi kendisini ödemeye başlıyor. 3 ay sonra teslim edilmeye başlanacak olan Spradon Kuleler'de yatırım amaçlı ev aldığınızda, yalnızca kira geliriyle bile yaptığınız yatırımı karşılayabiliyorsunuz. Diyelim ki Spradon Kuleler'de 74.500 YTL peşin ve 74.500 YTL krediyle toplam 149.000 YTL'ye yatırım amaçlı ev aldınız. Dairenizi ilk etapta en az 800 YTL'ye kiraya verebilir ve taksitlerinizi ödeyebilirsiniz. İkinci sene ise hem Bahçeşehir'in hem de Spradon'un hızla değerlenmesi sayesinde kira geliriniz 1.000 YTL'ye ulaşacaktır. Böylece taksit ödemenizin yanı sıra yılda bir ödemeniz gereken 9.800 YTL'nin 2.400 YTL'sini daha ilk sene içerisinde kira gelirinizden karşılamış olacaksınız. Bir sonraki sene ise kiranızın ayda 1.200 YTL'ye yükselmesiyle, hem aylık kredi taksitlerinizi hem de yıllık sabit ödemenin 4.800 YTL'sini, yani tam yarısını, yalnızca kira geliriyle karşılamanız mümkün olacaktır. Bu sayede Spradon'daki daireniz sadece birkaç yıl içinde hem kendi masrafını ödemiş, hem de size para kazandırmaya başlamış oluyor. 
Spradon şu anda kirada oturanlar için de benzersiz bir fırsat olarak dikkat çekiyor. Eğer oturduğunuz ev kiraysa ve kendi evinize çıkmayı hayal ediyorsanız, Spradon'da alacağınız evinizi kira öder gibi kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Üstelik de kredi dönemi boyunca taksitleriniz sabit olacağı için, kiranıza zam gelmesi gibi bir sıkıntıyla karşılaşmayacaksınız. Böylece hem İstanbul'un en gözde bölgesinde benzersiz bir yaşam alanı sunan ve sürekli değerlenen Spradon'da ev sahibi olmuş, hem de kira ödemekten kurtulmuş olacaksınız. 
%80'i yeşil alan olan Spradon'da ayrıcalıklı bir yaşam
Bahçeşehir'in ortasında 35.000 metrekarelik bir alanda standartları aşan bir yaşam kültürü yeşerten Spradon Kuleler, yüzeyde araç geçişi olmayan, konut erişimli yeraltı otopark sistemi üzerine kurulmuş bulunuyor. Bu özelliği ile Bahçeşehirde ilk ve tek olan Spradon Kuleler'de tüm trafik akışı yerin altında gerçekleşiyor. Böylece açık alanlarda rahatlıkla dolaşabiliyorsunuz ve çocuklarınızı da oyun oynarken gönül rahatlığıyla izleyebiliyorsunuz. Spradon Kuleler'in peyzaj konstrüksiyon elemanları da özel olarak tasarlandığı için ortama tam uyum sağlıyor. Sosyal bir yaşam için her türlü ayrıntıyla donatılmış Spradon Kuleler, ayrıcalıklı bir yaşamı tercih edenlerin seçimi olarak öne çıkıyor.
İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Bayındırlık Bakanlığı onaylı zemin etüdü bulunan Spradon Kuleler, %80 peyzaj uygulama alanına sahip bulunuyor. Yüzeyde araç geçişi olmayan, konut erişimli jetfan sistemli yeraltı otoparkı, filtrasyon sistemli yüzme havuzları, güneşlenme terasları ve kafeteryalar Spradon Kuleler'in diğer özellikleri olarak dikkat çekiyor. Spradon Kuleler'de tartan pistli koşu yolu, fitness center, Türk hamamı ve sauna, çocuklar için zihinsel gelişimi destekleyen oyun alanları da bulunuyor. Spradon Kuleler'de güvenlik konusu da en ayrıntılı şekilde düşünülmüş bulunuyor. Her evde görüntülü intercom sistemi bulunuyor ve 7/24 profesyonel bir ekip tarafından güvenlik sağlanıyor. Yaşam kalitesi için her türlü ayrıntıyı sunan Spradon Kuleler'de, yaşam alanları ve konutlarının tamamımın elektrik ihtiyacını karşılayan jeneratör de bulunuyor.

Projeden görüntüler için tıklayınız...

0212 444 58 98

http://www.spradon.com/


Geri Dön