26 / 04 / 2024

Dumankaya'dan konut sahibi olmanın tam zamanı

Dumankaya'dan konut sahibi olmanın tam zamanı

Dumankaya İnşaat'ın özel düzenlediği yeni kampanya ile Dumankaya'nın seçkin projelerinden konut sahibi olmak artık zor değil



Dumankaya, İstanbul Anadolu yakasında gerçekleştirdiği Minimal, Vizyon, Konsept İstanbul ve Trend Ekstra projeleri için çok cazip bir kampanya düzenledi. Bu kampanya Kasım sonuna kadar geçerli olacaktır.

Dumankaya Minimal 72.160 YTL'den başlayan peşin satış fiyatlarıyla…Kent yaşamının yarattığı stres ortamından uzaklaşmak isteyenler için tasarlanan Dumankaya Minimal'de %12 oranında peşin alım indirimi uygulanıyor. Dumankaya Minimal'de 72.160 YTL'den başlayan fiyatlar ile konut alım imkanları mevcuttur. Vadeli alımlarda 5.000 YTL'den başlayan peşinatlar ve 969 YTL'lik sabit taksit seçenekleri söz konusudur. Kampanyada iki yıl süre ile konut tiplerine göre 5.250 YTL den başlayan 6 eşit ara ödeme imkanı sunuluyor.Kalan bölüm için avantajlı konut kredisi kullandırılıyor.Tüm bu olanaklar ile Dumankaya Minimal'de daire sahibi olmak hiç zor değil.

Dumankaya Vizyon'da % 10 peşin indirimine artı %5'lik peşin veya vadeli ödeme indirimi… İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm alanlarından Kartal'a yeni bir “vizyon” kazandıran Dumankaya Vizyon'da özel kampanyada liste fiyatları üzerinden %10'luk indirim uygulanıyor. Bunun yanı sıra Kasım ayı boyunca hem peşin hem de vadeli alımlarda ekstra %5'lik indirim seçeneği de kampanya dahilinde yer alıyor. Vadeli alımlarda ise %10 luk, 19.600 YTL den başlayan peşinatlar, geriye kalan tutar için de çok özel ara ödeme ve konut kredisi imkanları tüketiciye sunuluyor.

Konsept İstanbul'da peşin alımlara %12 özel indirim… İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Kurtköy'de, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 2 dakika uzaklıkta bulunan Konsept İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda Kasım ayı boyunca %12'lik çok özel indirimler sunuluyor. Vadeli alımlarda ise sıfır peşinat ve 6 ay ötelemeli 120 aya kadar sabit taksit yada 60 aya kadar artan taksit, yılda iki kez eşit ara ödemeli konut kredisi kullanım imkanları sunulmaktadır.

Trend Ekstra'da peşin alımlara %12 özel indirim…
Dumankaya İnşaat, özgün mimarisi ve sunduğu yaşam standartlarıyla Kurtköy'ün simgesi olan Trend Extra'da %12'lik peşin alım indirimi ile konut sahibi olma avantajı sunuyor. Vadeli satışlarda ise sıfır peşinat ve 12 %0 başlayan çok avantajlı özel konut kredisi kullanım imkanları bulunuyor.

www.dumankaya.com


Geri Dön