26 / 04 / 2024

Optimum Göztepe 27 Kasım'da açılıyor

Optimum Göztepe 27 Kasım'da açılıyor

Rönesans Alışveriş Merkezleri tarafından Ankara'da kurulan Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin ikincisi 27 Kasım 2008 tarihinde Kadıköy'de açılacak.



Rönesans Alışveriş Merkezleri, Ankara'nın ilk outlet alışveriş merkezi Optimum Ankara'dan sonra konseptin ikinci merkezini Kadıköy'de açıyor. Adana,  İzmir  başta olmak üzere Türkiye'nin pek çok iline Optimum outlet konseptini götürecek olan Rönesans, Aralık 2007'de inşaatına başladığı Optimum Kadıköy'ü 27 Kasım 2008 tarihinde hizmete açacak.

Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi Kadıköy çağdaş ve sıcak mekanları ile sosyal kent yaşamını yeniden yorumlayacak ve diğer outletlerden farklı olarak outlet konseptini şehrin merkezine yani ayağınıza getirerek, alışveriş alışkanlıklarınızı da değiştirecek. Merkez alışveriş tutkunlarına Migros, Koçtaş, Mediamarkt, Beymen, Vakko, Park Bravo, LCW, YKM, Mudo, Boyner gibi Türkiye'nin ve dünyanın en önemli markalarının ev sahipliğinde toplam 163 mağazayla hizmet verecek.

Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezleri Hakkında

Ankara: 29 Ekim 2004 tarihinde açılan ve Ankara'nın ilk outlet alışveriş merkezi olan Optimum Outlet Ankara, Etimesgut bölgesinde, İstanbul yolu üzerinde hizmet veriyor. 18 Kasım 2006'da ek binanın da tamamlanmasıyla hizmet alanını genişleten Optimum Outlet Ankara, bulunduğu bölgenin ilk alışveriş merkezi olma niteliğini taşıyor. Optimum Outlet Ankara, Ankara'da bir ilk olan 15.000 m²'lik eğlence kompleksiyle birlikte, ismini de Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi olarak değiştirmiştir.
İzmir: 200 milyon dolar değerindeki bu projenin temelleri 2008 yılı Ağustos ayında atılırken; projenin, 2009 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Optimum İzmir, 150 bin metrekarelik inşaat alanıyla, Türkiye'nin en büyük outlet alışveriş merkezi olma özelliği taşıyacak.
İstanbul Silivri: 2010'un ikinci çeyreğinde açılması planlanan merkez, gerçekleştirilen yeni konut yatırımları ile birlikte, bölgenin ticari yatırımlara olan ihtiyacını karşılamak üzere konumlandırıldı. 29.200 m²'lik alan üzerindeki bu yatırım kapsamında; hipermarket, sinema salonu, eğlence kompleksi, mağazalar, restoranlar ve yapı market yer alacak.
Adana: 2009'un son çeyreğinde açılması planlanan merkez;  Adana  ilinin güneydoğusunda ve Seyhan Nehri'nin kıyısında güzel bir noktada konumlandırıldı. 57.500 m² kiralanabilir alana sahip olan yatırımda; hipermarket, yapı market, mağazalar, anchor mağazalar, elektronik market, sinema salonu, eğlence kompleksi, food court katı ile buz pateni pisti yer alıyor.

Geri Dön