26 / 04 / 2024

- Toplam 1000 sonuç.

Yeni Renault Duster tanıtıldı: Fiyatı ne kadar? İşte yeni Duster 2024...

Yeni Renault Duster, Mayıs'ta ön siparişe açılıyor. Yeni Renault Duster’ın tanıtımı yapıldı ve özellikleri açıklandı. İşte yeni Duster 2024...

Yapı Kredi Nisan 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni paketle emekliye tam 18 bin TL yatırılıyor!

SSK ve Bağkur emeklilerinin yüzünü güldüren maaş promosyonları peş peşe açıklanırken  Yapı Kredi'den de müjdeli haber geldi. İşte Yapı Kredi yeni promosyon paketi Nisan 2024...

Yarısı Bizden Kampanyası tüm detaylarıyla açıklandı! Kentsel dönüşüm kredisi almak için hemen bakın!

Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili en detaylı bilgileri paylaştı. İşte o paylaşım...

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

Dolar 22 yılda 20 kat arttı! 

Ülkemizde enflasyonda yaşanan yükselişle birlikte fiyatlar katlanarak artarken, maaşlar da reel bazda azalma gösterdi.  2002 yılında 1.61 Türk Lirası şeklinde olan dolar, 22 senede 20 kat artış göstererek, 32.5 Türk Lirası'na ulaşırken, Euro ise söz konusu bu dönemde 1.66 Türk Lirası'ndan 34.9 Türk

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

Ev almayı düşünenler dikkat! İşte 2 milyon TL ve 3 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler konut kredisi taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 2 milyon TL ve 3 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri kaç TL?

Bakırköy'deki 85 metrekare ev 520 bin dolara satılıyor: Konut piyasası son sazanlarını arıyor!

Son zamanlarda fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündeme geliyor şimdi de Bakırköy'deki 520 bin dolarlık 85 metrekare büyüklükte olan ev şaşırttı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

2015'te 1 milyon TL olan evin fiyatı, 2023'ün sonunda 15 milyon TL'ye dayandı!

Araştırmacı İnan Mutlu, X sosyal medya hesabından 'Nasıl ev alamaz hale geldik?' dedi ve Konut fiyat artışları ile ilgili grafik paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ünlü kripto fenomeninden çarpıcı paylaşım: 50 milyon olan konut fiyatı 10-15 milyona düşer!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut almak isteyenler tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

İlanı görenler inanamadı! Çeşme'deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

İzmir Çeşme'deki villanın 107 günlük kira bedelini görenler gözlerine inanamadı. Ayayorgi ve Dalyan arasında yer alan tripleks dairenin fiyatını görenler kiralık değil satılık fiyatı zannetti. 

ABD'de, bekleyen konut satışları artış gösterdi! 

Amerika'da bekleyen konut satışları endeksi, mart ayında yüzde 3,4 ile piyasa beklentilerinin üzerinde de artış göstermiş oldu. 

İstanbul Park ihalesinin iptal edilmediği açıklandı! 

İstanbul Park ihalesini kazanan Can Grubu'nun ihaleden çekildiğine yönelik çıkan haberlerin doğru olmadığı açıklandı. Can Grubu'nun ortaklarından Pirelli Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Lale Cander, yaptığı açıklama kapsamında, "İhalenin iptali yada bizim çekilmemiz gibi bir şey söz konusu değil."

Ev sahipleri, evi göstermeyen kiracı hakkında nasıl bir işlem yapmalı? Kiracılara ceza verilir mi?

Ev sahipleri evlerini satmak istedikleri zaman mevcut kiracıların evi göstermeme sorunu aralarında sıkıntılı bir süreç yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna göre, ev sahipleri bu sorunun çözümünü ve kiracılara böyle bir süreçte ceza verilip verilemeyeceğini merak etmekteler.

Konut yatırımcısı kaybetti mi? Satılık ve kiralık reel fiyat oranları nasıl seyrediyor?

Konut satış reel rakamlarındaki senelik değişim oranı ülke genelinde yüzde 14,1'e, İstanbul'da yüzde 16,1'e, İzmir'de de yüzde 13,6'ya kadar gerilemiş durumda.

0,21 karat pırlanta! 0,21 karat pırlanta yüzükte indirim kampanyası! 0,21 karat pırlanta yüzük kaç TL? 

0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı evlilik teklifi etmek isteyenler ve hediye almayı düşüşüneler tarafından araştırılıyor. Peki 0,21 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı...

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

Chery Nisan kampanyasında son 5 gün! Chery Omada 5, Tiggo 7 Pro’da 200 bin TL’ye  0,99 faiz fırsatıyla

Otomobil almak isteyenlerin son dönemde beğenisi kazanan Chrey, Omada 5 ve Tiggo 7 modellerinde Nisan ayına özel kampanya başlattı. Avantajlı fiyat ve kampanyadan yararlanmak için son gün ise 30 Nisan.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Dr. Buğra Gökce: Sadece rantı önemseyen piyasa aklıyla konut sektörü iyileşmez!

Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, konut fiyatlarındaki artış oranının, enflasyonun altında kaldığının açıklandığına dikkat çekti ve konut sektörünün neye ihtiyacı olduğunu açıkladı. İşte o paylaşım...

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 

Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi. 

Konut sektöründe temelden alım satım trendi giderek zayıflıyor!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman yaptığı açıklamada geçmişte temelden alım ve satımın sıklıkla tercih edildiğini fakat şimdi hem müteahhitlerin hem de vatandaşların söz konusu bu yönteme mesafeli yaklaştığını dile getirdi.

Bağkur için emeklilik şartları belli oldu: 7200 gün düzenlemesinde yaş ve gün tablosu…

Milyonlarca kişinin beklediği Bağ-kur 7200 gün düzenlemesi, yaş ve prim günüyle ilgili açıklama geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun, Bağ-Kur’lular için güncellenen tarih, yaş ve gün sayısını paylaştı.

O kentteki yapıların yüzde 70'i acil dönüştürülmeli: Deprem için çok kritik bir şehir!

Tokat'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan depremler halkı paniğe sürükledi ve evlerde hasar meydana geldi. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat'ın fay hatları için kritik bir noktada olduğunu belirtti ve acil olarak kentsel dönüşümü işaret etti. İşte Bulut'un o açıklaması...

Dora Vadi Kağıthane'de 3 farklı ödeme seçenekleriyle! 2+1'lerin fiyatı 7 milyon 699 bin liradan başlıyor!

Unist Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de 24 ay, 36 ay ve 48 ay ödeme koşulları yer alıyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları ise 7 milyon 699 bin liradan başlıyor.

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

Avustralya'da yer alan Victor Adasının fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Adanın fiyatı ile şu anda Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidansın fiyatının aynı olduğu ortaya çıktı. 

Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin 18 ay vade fırsatıyla! Teslimler 2025'te!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen projede yüzde 60 peşin 18 ay vade avantajı devam ediyor. Peki Hayat City Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hayat City Mahmutbey'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...