29 / 03 / 2024

Hilti Türkiye'de 27 Mayıs'ta basınla buluşuyor!

Hilti Türkiye'de 27 Mayıs'ta basınla buluşuyor!

35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nden doğan ve bugün 6 kıtada, 120’den fazla ülkede 21 bin çalışanı ile inşaat endüstrisinin global jenerik markası haline gelen Hilti, Türkiye’de ilk kez basınla bir araya geliyor.



10 ülkenin bağlı olduğu Hilti Türkiye, 2013’te yüzde 34 büyüyerek bağlı bulunduğu META Bölgesi’nde (Middle East, Turkey and Africa / Ortadoğu, Türkiye ve Afrika) en fazla büyüyen Hilti organizasyonu oldu. 


Great Place to Work (Türkiye’nin En İyi İşverenleri) değerlendirmesinde 2013 yılında Türkiye’nin en iyi ilk 12 işvereni arasında yer alan ve bu yıl ilk 3 firmadan biri olmayı hedefleyen Hilti Türkiye, Mayıs ayında faaliyete geçecek yeni ofisi ile inşaat sektöründe sıra dışı bir çalışma alanının kapılarını açacak. Hilti Online ile kendi sektörünün e-ticaret lideri olan ve Hilti Online’ın yeni versiyonu ile daha fazla müşterisine online deneyimi yaşatmayı hedefleyen Hilti Türkiye, özel tasarıma sahip ürünleri ile 2014’te dünyaca ünlü tasarım ödüllerini de topladı. 


Kentsel dönüşüm sürecinde, önemli projelerde, yenilikçi ve katma değerli ürün ve servisleri ile inşaat sektörünün lider çözüm ortağı olan Hilti Türkiye’nin 2013 yılını ve 2014 beklentilerini rakamlarla değerlendireceğimiz, Türkiye’nin kentsel dönüşüm sürecinde bina analizine yeni bir boyut kazandıran üstün teknolojisi, sıra dışı yeni ofisi, dünyaca ünlü ödülleri, sosyal sorumluluk projeleri gibi pek çok farklı konuda bilgi paylaşılan etkinlik 27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.


Geri Dön