29 / 03 / 2024

İda İstanbul Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İda İstanbul Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İda İstanbul Proje Hizmetleri Anonim Şirketi, Şevket Mete Uykan tarafından 140 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Akatlar Levent Mahallesi, Gazeteciler Sitesi, Ülgen Sokak'ta kuruldu.



İda İstanbul Proje Hizmetleri Anonim Şirketi, Şevket Mete Uykan tarafından 140 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


İda İstanbul Proje Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin Amaç ve Konuları şunlardır, A- Aşagıda yazılı iştigal konuları ile ilgili veya diger bilcümle nedenlerle her türlü ithalat ihracat dahili ticaret komisyon taahhüt ve mümessillik işleri yapmak , yurt dışından ve yurt içinden ticari mümessillik temsilcilik bayilik distribütörlük, komisyonculuk ve acentelık almak, vermek .    B- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devremülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibigayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla vearsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, katmülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve işletme amacıyla alakalı işlerde aracılık etmek . C- Konusuyla alakalı olarak Yurt içinde ve yurt dışında her türlü  organizasyon  düzenlemek veya düzenlenenlere katılmak  bu faaliyetin tanıtımıamacıyla yayıncılık reklamcılık ve organizasyon işleri yapmak.  konusuyla ilgili olmak kaydıyla kongre, seminer, sempozyum ve benzeri faaliyetlerde  bulunmaktır.  D- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve menkul  mallar  alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı, ustalık (know-how) ve diğer sınai mülkiyet hakları iktisap etmek devir ve ferağetmek bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. Şirket faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla ortak girişimlerde bulunabilir, mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir ve onların hiselerini ve tahvillerini ve diğer menkul kıymetleri aracılık yapmamak kaydıyla alabilir satabilir. 



Geri Dön