29 / 03 / 2024

İlhan Kartal 23 Nisan mesajı yayınladı!

İlhan Kartal 23 Nisan mesajı yayınladı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için mesaj yayınladı. Kartal 'çocukların barış ve huzur içinde yaşamasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım' dedi.



Kurtuluş savaşını destansı bir mücadele ile kazanan Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde 23 Nisan 1920 de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 94. kuruluş yıl dönümünü ve Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramınızı coşkuyla kutlarım.


Boğaziçi Yönetim A.Ş olarak çocuklarımıza günümüz koşullarında verebileceğimiz en güzel armağanın koşup oynayabileceği yeşil temiz ve güvenli bir çevre olduğunu bilerek onlara bu ortamın sağlanması adına Türkiyenin dört bir yanında 3000 personelle gece gündüz çalışıyoruz.


Çünkü biz biliyoruz ki bugünün iyi bir çocukluk geçirmiş bireyleri yarının huzurlu insanlarıdır.


Ortak yaşam bilincini çocuklukta edinmiş miniklerimiz yarının ev alma komşu al atasözünün muhataplarıdır ve yarının komşularına saygılı yetişkinleridir


Bu ortak yaşama duygusunun gelişmesi adına ağaç yaş iken eğilir sözünden yola çıkarak sitelerimizde 23 Nisan Haftasında bir çok sitede 23 Nisan Çocuk Bayramı Şenlikleri organize ettik 


Bu vesile ile yarının büyükleri olan dünyadaki tüm çocukların barış ve huzur içinde yaşamasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.





Geri Dön