18 / 04 / 2024

İncek Prestij görücüye çıktı!

İncek Prestij görücüye çıktı!

Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje, lansman öncesi basma tanıtıldı. Projede 1+1'den 6+2'ye kadar 12 farklı tip ve büyüklükte daire alternatifleri ile günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 16 dükkan yer alacak.




İncek Prestij'de yer alan 765 konut, dün düzenlenen ve bugün tekrar edilen lansmanlarla, özel fiyatlarla satışa sunulacak. İnşaat sektörünün bilinen firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje, lansman öncesi basma tanıtıldı. Fırat-Dema İnşaat ortakları İsmail Mert Fırat, Ömer Faruk Fukara ve Sırrı Karahancı tarafından Ankara'nın yeni gelişim aksı olan İncek Bulvarı'nm yanı başında, 60 bin metrekarelik alanda inşa edilen İncek Prestij, aralarında 45 katlı prestij kulesinin de bulunduğu yatay ve dikey 16 bloktan oluşuyor. 

Proje, Başkent'i yalı loft daire seçeneğiyle ilk kez tanıştıracak olmasıyla da önem taşıyor. Yeşil alanlarla, su kanallarının harmanlandığı manzarasıyla İncek Prestijin en gözde yapıları olacak 2+2 yalı loft dairelerin dışında projede 1 + 1'den 6+2'ye kadar 12 farklı tip ve büyüklükte daire alternatifleri ile günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 16 dükkan yer alacak. 



HaberTürk Ankara


Geri Dön