19 / 04 / 2024

akkoza sonuçları.

Garanti Koza Kozapark projesinde ipotek krizi bitti, 3 bin 500 tapudan 1.500’ü sahiplerine verildi!

Garanti Koza’nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’taki Kozapark Projesi’nde 3 bin 500 tapudan 1.500 tanesi sahiplerine verildi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Akkoza’da da hukuki süreç sürüyor. 

Grand Akkoza Hotel icradan 10.1 milyon TL'ye satılıyor!

Malatya İcra Dairesi, Battalgazi'de bulunan Grand Akkoza Hoteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 171 bin 741 TL olarak belirlendi.

Akkoza İnşaat Taahhüt konkordato talep etti!

2005 yılında kurulan Akkoza Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt A.Ş  sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Akkoza İnşaat'ın  konkordato davası T.C Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Esenyurt Akkoza 2 adet daire 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza 2 adet daireye ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Tarsuslu emlakçılar yasa bekliyor!

Akkoza Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Selenoğlu bugünkü yazısında, Emlakçı Yasası ile ilgili görüşlerini paylaştı. İşte o haber...

Güray İnşaat Esenyurt'ta karma proje inşa edecek!

Akkoza projesinin ortaklarından Güray İnşaat, Esenyurt'ta 228 rezidans daire, 150 ofis ve 20 dükkandan oluşan yeni bir projeye başlıyor...

Mersi Tarsus'a yeni hastane şart!

Akkoza Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Selenoğlu bugünkü yazısında Mersi Tarsus'a yeni hastane yapılması gerektiğini söyledi. İşte o haber...

Akkoza Restoranlar Sokağı'nın değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza Restoranlar Sokağı'ma ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Akkoza'daki 2 adet dairenin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt'ta yer alan Akkoza'daki 2 adet dairenin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Esenyurt Akkoza Restaurantlar Sokağı değerleme raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza projesi Restaurantlar Sokağı'na ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun değerleme raporu.

Akiş, Akkoza 2. Etap'taki 5 dairenin değerlemesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza II.Etap 5 Adet Daire' ye ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte değerleme raporu.

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Akın tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638 Sokak Akkoza Evleri Begonya'da kuruldu.

Akkoza Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkoza Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Gönül Orhan ve Gavi Eskinazi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Baraka Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koçyiğit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt Akkoza Evleri'nde kuruldu.

İstanbul Bilgi, Akkoza'da MBA Merkezi açtı!

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Akkoza'da yeni bir MBA Merkezi açtı. Üniversitenin aynı eğitim kadrosu ve içeriğiyle vereceği eğitimler, 16 Şubat'ta başlayacak. Dersler, hafta içi akşam saatlerinde gerçekleştirilecek.

Akiş GYO Akkoza değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Akkoza projesi Restaurantlar Sokağı'ndaki 5 adet dükkana ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Akkoza'daki dairelere ait değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Akkoza Stok Daireler'e ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen açıklama ve rapor...

Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Ergin Kaan Cesur Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Esenyurt, Akkoza Begonya Blokları'nda kuruldu.

Caroline Wozniacki: İstanbul'da olmaktan çok mutluyum!

Esenyurt Koza World Sports - Akkoza açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, Turnuva Direktörü Coşkun Erginer ve tenisçi Caroline Wozniacki katıldı. İşte o geceden fotoğraflar...

Kozapark Akkoza Esenyurt projesi için halk toplantısı 20 Mayıs'ta!

5 bin 612 konutun planlandığı Koza Park Akkoza Esenyurt projesinde kapasite artışı ile ilgili 20 Mayıs 2014 tarihinde halkı bilgilendirmek ve görüşlerini almak amacıyla toplantı yapılacak...