27 / 04 / 2024

İnternet hizmetleri kullanım başvuru formu!

İnternet hizmetleri kullanım başvuru formu!

İnternet vergi dairesi hizmetlerinden faydalanılabilmesi için öncelikle internet hizmetleri kullanım başvuru formunun doldurulması gerekiyor. İşte söz konusu internet hizmetleri kullanım başvuru formu örneği bu haberde...



İnternet hizmetleri kullanım başvuru formu!

İnternet vergi dairesi hizmetlerinden faydalanılabilmesi için öncelikle internet hizmetleri kullanım başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Bu forum, gerçek kişiler ile tüzel kişiler için ayrı ayrı düzenleniyor.


İnternet hizmetleri kullanım başvuru formu (Gerçek kişiler)


............ Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne / Başkanlığı'na,


Internet Üzerinden Vergi Bilgileri Sorgulama işlemlerini yapabilmem, bildirim ve beyanname gönderebilmem için gereğini arz ederim.          


Adı, Soyadı

Vergi Kimlik Numarası

İmza :   


MÜKELLEF BİLGİLERİ


Vergi Kimlik Numarası  

Adı Soyadı 

Doğum Yeri Doğum Tarihi 

Telefon Numarası Faks Numarası 

E-posta Adresi  

Adres  


Internet ortamında verilen bilgileri sorgulama işlemleri için Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından verilen ve tarafımca değiştirilebilecek olan kullanıcı kodu ve kişisel şifrenin korunması ve her türlü riskinin tarafıma ait olduğunu, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın herhangi bir sorumluluğunun bulunmadığını, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın unutulmuş, çalınmış veya kaybedilmiş olan kullanıcı kodu ve kişisel şifremden, bunların üçüncü kişiler tarafından kullanılmasından ve sonuçlarından hiç bir şekilde sorumlu olmadığını kabul ediyorum.


Bu kullanıcı kodu ve kişisel şifre kullanılarak düzenlenen ve tarafımca onaylanarak manyetik ortamda gönderilen bildirim ve beyannamelerin doğruluğunu, bunları Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı bilgisayar sistemleri tarih ve saati esas alarak göndermeyi kabul ve taahhüt ediyorum.


 

İmza                      


Kullanıcı kod ve kullanıcı şifre bilgilerini içeren zarfı elden kapalı olarak teslim aldım.


 

TESLİM  ALAN                                                      

 TESLİM EDEN


İnternet üzerinden adres beyanı nasıl yapılır?



Geri Dön