28 / 03 / 2024

İskenderun Portcity turizmde sektöründe iddialı!

İskenderun Portcity turizmde sektöründe iddialı!

İSKENDERUN AHM Portcity, konforu ve kalitesiyle konuklarına mükemmel ötesi bir hayat sunmakla kalmıyor. Toplam 480 ultra lüks konutun bulunduğu dev proje kapsamında bir de 5 yıldızlı otel bulunuyor...



İSKENDERUN AHM Portcity, konforu ve kalitesiyle konuklarına mükemmel ötesi bir hayat sunmakla kalmıyor. 

Toplam 480 ultra lüks konutun bulunduğu dev proje kapsamında bir de 5 yıldızlı otel bulunuyor. İnşaat sektörünün duayen isimleri Ali Tekten, Hasan Yıldırım ve Mahir Taner'in ortaklığıyla gerçekleşen ve yapımı hızla ilerleyen AHM Portcity'nin bünyesinde yer alan otel, işletmeye açıldığında bölge turizminin öncüsü olacak. 


KRAL DAİRESİ DE VAR 



Turizm yatırımlarına ihtiyacı olan İskenderun'da sektöre büyük hareketlilik getirmesi beklenen otel, zemin kat üzerine 13 kattan oluşuyor. 


Otel'de 1 kral dairesi, 16 süet oda olmak üzere toplam 152 oda bulunuyor. Toplam 25 bin metrekareyi aşkın inşaat alanından oluşan otelin zemin katında lobi, restoran, pastane, havuz, fitness, VIP mağazalar, havuz başı biner kişilik iki düğün salonu hizmet verecek. 


PRESTİJLİ MEKANLAR 


Otelin bodrum katlarında ise düğün ve konferans salonu, fuaye, sinema salonu, toplantı salonu, çok amaçlı salon, mutfak, sığınak, hamamlar, spa, masaj salonları, saunalar, buhar odaları ve otoparklar yer alacak. AHM Portcity bünyesindeki otelde 13'üncü katta gece kulübü ve 12'nci kattaki restoran ise İskenderun sosyal hayatında önemli ve prestijli mekanlar olarak turizm sektöründe adından söz ettirecek.


Sabah Güney 


Geri Dön