26 / 04 / 2024

İstanbul metrosuna İngilizce veya Arapça bilen öğrenci personel alınacak!

İstanbul metrosuna İngilizce veya Arapça bilen öğrenci personel alınacak!

İstanbul Ulaşım A.Ş., yaz tatili döneminde çalışmak üzere İngilizce ve Arapça bilen üniversite öğrencilerini işe alacak. Haziran ve Eylül dönemlerinde çalışmak isteyen üniversite öğrencisi personel adayları başvurularını aşağıdaki linkten yapabilir...




İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Ulaşım A.Ş., Haziran ve Eylül dönemlerinde çalışmak üzere İngilizce veya Arapça bilen üniversite öğrencisi arıyor. 


İngilizce veya Arapça bilen üniversite öğrencilerine yaz tatilinde iş imkanı sunan İstanbul Ulaşım A.Ş., yabancı yolcuların memnuniyetini arttırmak amacıyla, metro ve tramvay hatlarında turistlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde, yolculara yardımcı olması amacıyla Haziran-Eylül dönemlerinde çalıştırılmak üzere yabancı dil (İngilizce, Arapça) bilen üniversite öğrencisi personel alacak. 


İstanbul metro ve tramvaylarında çalışmak isteyen üniversite öğrencileri, 10 soruluk başvuru formunda eğitim durumunu, İngilizce veya Arapça'ya hakimiyet derecesini, ve 09:00-15:00 ile 15:00-21:00 saat dilimlerinden hangisinde çalışmak istediğin belirtecek.


İstanbul Ulaşım A.Ş. iş ilanına başvurmak için tıklayın!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön