26 / 04 / 2024

iTower Bomonti'de 246 bin dolar!

iTower Bomonti'de 246 bin dolar!

Sinpaş GYO ortaklığı ile Şişli Bomontide yapılacak olan Yeni Ofis Konsepti projesi  iTower, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanda tanıtıldı



iTower projesi; her türlü hizmeti içinde sunan yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Nitelikli küçük ofis seçeneği ve bina içi düzenin yeni yönetmeliklere de uygun olması ile ön plana çıkan iTower, konum olarak İstanbulun en önemli merkezinde bulunuyor.  Şişli Bomonti'de yer alan proje,  Adalet Sarayına yakınlığı ile de göz dolduruyor.  Yeni yapılan tüneller sayesinde ulaşım kolaylığına da sahip iTower, avantajlarla dolu bir konsept olarak karşımıza çıkıyor.

01 Mart 2011 Salı günü düzenlenen lansman toplantısı ile basına tanıtılan iTower Bomonti'de VIP business toplantı odaları, 100 kişilik büyük toplantı salonları, kat bahçeleri, Back-Up tarafından sağlanan her türlü back Office hizmetleri, özel yemek odaları, restoran ve cafeler, profesyonel bina yönetimi, VIP lounge, VIP giriş, vale parking, fitness center, hobi odası, copy-center, housekeeping ve bakım hizmetleri, otopark ve misafir otoparkı, arşiv ve depo alanları, IT hizmeti, catering hizmetleri, çalışanlar için restoran, terzi, eczane, kuaför ve lostra yer alıyor.

Harcadığın kadar öde sistemi ile yönetim giderleri minimuma iniyor.

Her katında 60 m2 den 800 m2 ye kadar değişen büyüklükte ofislerden meydana gelen iTower Bomontide 280 m2 lobi alanı yer alıyor. Proje Yeni Ofis Konsepti sloganıyla , 246 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

http://www.itowerbomonti.com/Default.aspxDurum=Kayitli-Kullanici

444 9 337 


Geri Dön