20 / 04 / 2024

iTower fiyatlarında son durum! 255 bin dolara!

iTower fiyatlarında son durum! 255 bin dolara!

Sinpaş GYO ile Fer Yapı ortaklığı ile şžişli Bomonti 'de yükselecek olan iTower projesinde güncel fiyatlar 255 bin dolardan başlıyor



iTower, İstanbul 'un merkezinde, şžişli 'de, ticaretin doğduğu yerde işiniz ve özel yaşantınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü lüks ve donanıma sahip ilk üst düzey küçükmetrekareli ofis projesi.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine kısa sürede ulaşan tünellerin, metro istasyonlarının hemen dibinde, çağlayan 'da bulunan Avrupa 'nın en büyük Adliye Sarayı 'nın yakınında, hastanelerin tam ortasında, İstanbul iş dünyası ve sosyal hayatının merkezinde yer alan İTOWER, modern ofis anlayışını bir üst seviyeye çıkarıyor.

Tago Mimarlık, tarafından tasarlanan bu yeni ofis konsepti, hayatınızı kolaylaştıracak çok çeşitli hizmetleri ve sosyal alternatifleri ile kalıcı, akılcı ve iddialı bir iz bırakmayı hedefliyor.

1 Mart 2011 Salı günü satışa çıkarılan iTower Bomonti'de 60 metrekare, 180 metrekare, 300 metrekare ve 800 metrekare ofisler yer alıyor. Müşterilerin isteğine göre ofislerin metrekareleri değişebiliyor.

Sinpaş GYO ile Fer Yapı ortaklığı ile şžişli Bomonti 'de hayata geçirilen İTower Bomonti 'de fiyatlar 255 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Metrekare satış fiyatlarının 3 bin 500 dolar ile 4 bin 500 dolar arasında değiştiği iTower projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75 'lik bölüm firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor.

iTower 'ta öte yandan yüzde 5 peşinatlı ödeme alternatifi de bulunuyor. 2011 yılının Aralık ayında yüzde 10, teslimde yani 2012 yılının aralık ayında yine yüzde 10 'luk iki ara ödeme yapılıyor. Kalan miktar için bankalardan kredi kullanılıyor.

  “Yeni Ofis Konsepti ” sloganıyla yola çıkan İTower Bomonti projesinde 280 metrekare lobi alanı yer alıyor. İTower Bomonti'de; kat bahçeleri, lobi ve danışma, IT hizmetleri, otopark ve vale parking, back Office, copy center, ortak toplantı salonları, concierge hizmetleri, banka ATM 'leri, özel yemek salonları, donanımlı güvenlik, iTower çalışanlarına özel restoran, VİP lounge, spor merkezi, hayatı kolaylaştıran üniteler, hobi salonu, arşiv odaları, restoran, cafe, terzi, eczane, kuaför, lostra bulunuyor.

http://www.itowerbomonti.com/Default.aspxDurum=Kayitli-Kullanici

444 9 337  

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön