29 / 03 / 2024

İzmir Özel Türk Koleji Bornova Kampusü 4 Eylül'de hizmete giriyor!

İzmir Özel Türk Koleji Bornova Kampusü 4 Eylül'de hizmete giriyor!

İzmir'in köklü eğitim kurumlarından İzmir Özel Türk Koleji (İTK) yeni eğitim dönemine, Bornova Kampusü ile merhaba diyecek. İTK'nın 4. kampusü olan İTK Bornova Kampusü, 4 Eylül Perşembe günü törenle hizmete girecek




İzmir'in köklü eğitim kurumlarından  İzmir  Özel Türk Koleji (İTK) yeni eğitim dönemine, Bornova Kampusü ile merhaba diyecek. İTK'nın 4. kampusü olan İTK Bornova Kampusü, 4 Eylül Perşembe günü törenle hizmete girecek. Kampuste anaokulu, hazırlık, ilkokul ve ortaokul kademelerinde 900 öğrenciye eğitim verilecek. Açılışa gelen misafirler müzik performansları ile karşılanacak. Törende ayrıca İTK Zeybek Ekibi de bir gösteri sergileyecek. Konuşmaların ve performansların ardından kurdele kesiminin gerçekleşeceği tören, eğitim binasının gezilmesi ile devam edecek. 


Zengin sosyal alanlar

Anaokulu, hazırlık, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitime başlayacak olan İTK Bornova Kampusü'nde bu sınıf seviyelerinin eğitim-öğretim ihtiyacını karşılayacak dersliklerin yanı sıra zengin sosyal alanlar ve çok yönlü eğitim ortamları yer alıyor. Geniş bir kulise sahip 400 kişilik amfitiyatro ve konferans salonu, seramik, resim, yemek atölyeleri gibi kulüp faaliyetlerinin yürütüleceği hobi odaları, kütüphane, yeni eğitim teknolojileri ile donatılmış fen bilimleri ve bilgisayar laboratuvarları dışında, anaokulu ve hazırlıklık sınıfları ile ilk ve ortaokul düzeyi için ayrı tasarlanmış iki yemekhane, mutfak ve kantin yer alıyor.

İTK Eğitim Kurumları'nın "tek alanda değil, her alanda çok yönlü eğitimle yarınlarda var olacak nesiller yetiştirmek" sloganından yola çıkarak farklı kademelerdeki öğrencilere zengin bir eğitim-öğretim programı ve buna uygun tasarlanmış eğitim alanları sunan İTK Bornova Kampusü, 900 öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak şekilde tasarlandı.


Yeni Asır




Geri Dön