25 / 04 / 2024

İzmit Kent 5. Etap’ta daire teslimleri devam ediyor!

İzmit Kent 5. Etap’ta daire teslimleri devam ediyor!

İzmit Kent 5. Etap projesi kapsamında tamamlanan dairelerin ön teslimatı devam ediyor. Dairelerini dikkatle inceleyen ev sahipleri, ‘’Bizi ev sahibi yapan Büyükşehir’e ve Kent Konut’a teşekkür ediyoruz. Kent Konut bize çifte bayram yaptırdı’’ diyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kent Konut’un İzmit Kent 5. Etap projesi kapsamında tamamlanan dairelerin ön teslimatı devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde tamamlanan dairelerini dikkatle inceleyen ev sahipleri, ‘’Bizi ev sahibi yapan Büyükşehir’e ve Kent Konut’a teşekkür ediyoruz. Kent Konut bize çifte bayram yaptırdı’’ diyor.




ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapılan İzmit Kent 5. Etap Evleri’nde ön teslimat için randevu alan Necla-Salih Yoldaş çifti, 6. Blok K:2 D:25‘te bulunan evlerini kontrol etmeye geldi. Yeni dairelerinden oldukça memnun kalan ve evlerinin manzaralarını çok beğenen Yoldaş çifti, ‘’Evimiz beklediğimiz gibi gayet güzel. Çok mutluyuz bir dairemiz olduğu için. Bayram öncesi böyle bir olay bizlere çifte bayram yaşattı. Evimizi gezdik, çok güzel olmuş. Ufak tefek eksikleri var, onları da yetkili arkadaşa bildirdik. Eksiklerin yakın zamanda tamamlanacağından eminiz. Bizi ev sahibi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kent Konut’a çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.



15 AĞUSTOS’TA İKİNCİ KONTROL


Kent Konut’un yaptığı İzmit Kent 5. Etap’taki dairelerini dikkatle inceleyen aileler, ufak tefek aksaklıkları ilgili kişilere bildiriyor. Yetkili kişiler aksaklıkları giderdikten sonra tekrar aileyi evlerini görmek için davet ediyor ve anahtar tesliminden önce evlerde hiçbir eksiklik veya aksaklığın olmasına izin verilmiyor. Kontrollerini yapan daire sahipleri, Kent Konut yetkilisine ihtiyaçları bildirdikten sonra belirlenen tarihte evlerini yeniden kontrol edecek.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi





Geri Dön