26 / 04 / 2024

Jan Devrim, Demiryolu Taşımacılığı Derneği’nin Genel Sekreteri seçildi!

Jan Devrim, Demiryolu Taşımacılığı Derneği’nin Genel Sekreteri seçildi!

Alışan Lojistik,sorumluluklarına bir yenisini daha ekledi. Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim 05 Nisan 2014 tarihinde düzenlenen Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Kurul toplantısında, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri seçildi...




Türkiye’de verdiği hizmetler ve geliştirdiği çözümler ile lojistik sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Alışan, sorumluluklarına bir yenisini daha ekledi.


Bu doğrultuda Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Sn. Jan Devrim 05 Nisan 2014 tarihinde düzenlenen Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Kurul toplantısında, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri seçildi. 


Sürdürülebilir bir taşımacılık türü olan demiryolu taşımacılığını çağın ve ülkenin gerekleri doğrultusunda geliştirmek ve demiryolunun ülkenin toplam taşımacılığı içindeki payını yükseltmek amacıyla kurulan Demiryolu Taşımacılığı Derneği; 05 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu 5. Olağan Genel Kurulu’nda derneği iki yıl boyunca yönetecek yeni yönetim kurulunu belirledi. Uzman kadrosu ile global pazarda faaliyetlerini sürdüren Alışan Lojistik’in Operasyonlar Koordinatörü Sn. Jan Devrim; 5. Olağan Genel Kurul kapsamında alınan karar ile DTD Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği’ne seçildi.


Müşteri ilişkilerini stratejik bir yaklaşımla ele alarak, sektörün beklentilerini karşılamak için yatırımlarına ve faaliyetlerine devam eden Alışan Lojistik; entegre lojistik hizmetleri ve multimodal taşıma modları konusunda her zaman öncü çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bu doğrultuda Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Sn. Jan Devrim’in DTD’nin Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği’ne seçilmesinde; Alışan Lojistik’in global pazar ihtiyaçları doğrultusunda yaptığı yatırımların, büyük bir vizyon ve titizlikle sürdürdüğü çalışmalarının, ADR standartlarında operasyon ve ekipman işletmesinin, çevre dostu ve uygun maliyetli hızlı çözümler sunuyor olmasının büyük etkisi bulunmaktadır.


Geri Dön