29 / 03 / 2024

Jotun yeni renk standı ve seçeneklerini tanıttı!

Jotun yeni renk standı ve seçeneklerini tanıttı!

Jotun yeni renk standı ve seçeneklerini tanıttı. Jotun’ un tüketicilerin renk seçimi sürecinde yaşadığı bu zorluktan yola çıkarak tasarladığı yeni renk standı, tüm dünyadaki Jotun mağazalarıyla beraber artık Türkiye ’de...



Evlerimizde değişiklik yapmaya karar verdiğimizde, sınırsız yerden ilham alıyoruz: Gezdiğimiz şehirler, gittiğimiz mekanlar, okuduğumuz tasarım blogları ve dekorasyon dergileri.. Özellikle sıra, duvarlarımız için renk seçimine geldiğinde yüzlerce ton arasından seçim yapmak gerçekten çok zor. Karşımıza çıkan renk seçeneği çoğaldıkça, birbirine uyumlu renkleri bulmak, evimizde nasıl durduğunu hayal etmek, sıkça boya yaptırmayanlar için hiç de kolay bir süreç değil..

 

Jotun’un tüketicilerin renk seçimi sürecinde yaşadığı bu zorluktan yola çıkarak tasarladığı yeni renk standı, tüm dünyadaki Jotun mağazalarıyla beraber artık Türkiye’de!

 

 

En Güzel Renkler:

 

Jotun’un bünyesindeki global renk ve trend uzmanları tarafından evlerde mükemmel uyumu yaratmak amacıyla hazırlanan bu yeni renk standı “En Güzel Renkler” temasıyla sunuluyor ve 128 özel renkten oluşuyor. Jotun 2014 Renk Koleksiyonu “Kesişim” gibi sezon için özel olarak hazırlanan renk koleksiyonları ile ilgili detaylı bilgilere ve renklere de renk standı üzerinden ulaşmak mümkün.

 

Birbirine uyumlu renkleri hayal etmek, kafamızda canlandırmak da, en az renk seçmek kadar zor. Renk standınının en önemli özelliği, aynı yatay ve dikey sırada bulunan tüm renklerin birbirleriyle uyum içinde olması.

 

 

Hayallerinizi Gerçekleştirin:

 

Jotun, günlerce süren renk seçim sürecini zahmetsizce dakikalara indiriyor! 

Artık Jotun’un yeni renk standında, küçük renk örneklerinin yanı sıra, daha büyük boyutta hazırlanmış numuneler evlerini renklendirmeyi isteyenleri bekliyor. Bu numuneler sayesinde, seçilen renklerin büyük alanda nasıl duracağını önceden görebilir, mobilya ve aksesuarlarınızla uyumuna bakabilir ve duvarlarınızda test edebilirsiniz.

 

Renk standında bulunan 128 özel rengin yanı sıra, aklınızdaki renklere de Jotun’un renk okuma teknolojisi ile 3 dakika içinde ulaşabilirsiniz.



Geri Dön