26 / 04 / 2024

Kartal Deniz Yıldızı iletişim!

Kartal Deniz Yıldızı iletişim!

Firma: DKY İnşaat

Proje: Deniz Yıldızı

Kartal Deniz Yıldızı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde ulaşabilirsiniz. tek blok halinde 173 adet konuttan meydana gelen Deniz Yıldızı 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı



Deniz Yıldızı projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal bölgesinde hayata geçiriliyor. Kartal  Deniz Yıldızı  iletişim bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim.


İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren  DKY İnşaat  tarafından inşa edilen Deniz Yıldızı projesi toplam 173 adet konuttan meydana geliyor.


Ön talep sürecinin başladığı Kartal Deniz Yıldızı projesinde satışların 2014 yılının ikinci çeyreğinde başlaması planıyor. 


Deniz Yıldızı Kartal satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi. Kartal Deniz Yıldızı iletişim için 0216 517 9 517 numaralı hattan Deniz Yıldızı satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Kartal Deniz Yıldızı projesi deniz ve Adalar manzarasına sahip olarak yükseliyor. Projede fiyatlar ve teslimler henüz belirlenmedi. Detaylı bilgi için satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Deniz Yıldızı Kartal projesi Kartal Metroya 2,5 kilometre, E-5’e 1,3 kilometre, Pendik Marina’ya 2 kilometre, Havalimanına 13 kilometre mesafede konumlanıyor.


Kartal Deniz Yıldızı iletişim

Deniz Yıldızı Kartal telefon numarası: 0216 517 9 517

Web: www.denizyildizikartal.com


projeye sor



Geri Dön