29 / 04 / 2024

Kartal İstanbul'un yeni yıldızı olmaya aday!

Kartal İstanbul'un yeni yıldızı olmaya aday!

Kentsel dönüşüm projeleri ve Kadıköy - Kartal Metro hattı gibi yatırımlarla ön plana çıkan Kartal ilçesi, Anadolu Yakası’ nın yeni çekim merkezi olma yolunda ilerliyor...




Kentsel dönüşüm kapsamında yer olan Kartal, son dönemde gerek kamu yatırımları gerekse özel sektör yatırımlarıyla sıkça gündeme geliyor. Kartal’ın yatırımcıya sunduğu avantajlar Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün önderliğiyle masaya yatırıldı.  


40 bin yeni konut geliyor! 


Kartal’da dünya ölçeğinde projeler üretildiğini anlatan Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal’a yakın gelecekte 30 ila 40 bin bin civarında konut yapılacağını söyledi. FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova ise, “5 yıl sonra Kartal, Ataşehir’den daha iddialı olacak” diye konuştu. İbrahim Dumankaya Holding DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ise, yeni projeler için Kartal’a öncelik vereceklerini söyledi. 


Bölge kartal gibi uçacak!


Kartal’ın, İstanbul’un yenilenen silüetinde parlayan bir yıldız olduğunu söyleyen EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, bölgenin katma değerinin hızla artacağını belirtirken, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes de adıyla eş irtifa kazandığını belirtti.  



Geri Dön