18 / 04 / 2024

Kartal Kule Ofis'te 24 ay vade farksız taksitle! 900 bin TL'ye!

Kartal Kule Ofis'te 24 ay vade farksız taksitle! 900 bin TL'ye!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Kartal Kule Ofis projesinde ofislerin yüzde 60'ı satılmış durumda. Projede en yüksek ofis fiyatı 900 bin TL olarak belirlendi



Mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarlanan ve  EA İnşaat  tarafından tasarlanan  Kartalkule  projesi 50 milyon dolar yatırım değerine sahip. Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Kartalkule projesinde ofislerin yüzde 60'ı satılmış durumda. Projede 24 ay sıfır faizle vade imkanı devam ediyor. Bu ödeme şekli için ofis bedelinin yarısı peşin olarak ödeniyor.


Kartalkule'de ofislerin fiyatları 376 bin liradan başlıyor, 900 bin liraya kadar yükseliyor. Projenin arsa alanı 5 bin 200 metrekare, inşaat alanı ise 32 bin metrekare olarak belirlendi. 205 adet ofisin bulunduğu Kartalkule projesinde teslimler 2013 yılının Eylül ayında yapılacak.


Tem otoyoluna ve marinaya 5 dakika, sahil yoluna 2 dakika mesafede yükselen Kartal Kule Ofis projesinde ofislerin tavan yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı. Ferah çalışma alanlarının bulunduğu Kartal Kule'de ofisler deniz ve Adalar manzarasına sahip durumda.


Kartal Adalet Sarayı'nın yanı başında bulunan Kartalkule'de kütüphane, hobi odaları, copy center, vale parking, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi gibi hizmetler sunulacak. Tek blok olarak yapılan projedeki ofislerin alanları 55 metrekare ile 133 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


444 26 01   


http://www.kartalkule.com/   


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön