29 / 03 / 2024

KASİAD üyeleri, İstanbul'da yapımı süren 3. köprüyü yerinde inceledi!

KASİAD üyeleri, İstanbul'da yapımı süren 3. köprüyü yerinde inceledi!

KASİAD üyeleri 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi inşaat sahasına teknik gezi düzenledi. 70 kişilik bir heyet, önce proje hakkındaki teknik detaylardan oluşan bir sunum izledi...



KASİAD üyeleri 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi inşaat sahasına teknik gezi düzenledi. 70 kişilik bir heyet, önce proje hakkındaki teknik detaylardan oluşan bir sunum izledi. Proje Kontrol Direktörü Cem Erer heyete projenin gelişmelerini ve yapılan çalışmaları anlattı. ICA iş Sağlımı. İş Güvenliği. Kalite ve Çevre Direktörü Alper Baysal ise projenin çevresel ve sosyal etki değerlendirmesi süreciyle ilgili bilgi verdi. Heyet, köprü kulelerinin yapımının devam ettiği şantiye alanını da ziyaret etti. 


Kocaeli Aktif Sanayici ve İş adanılan Derneği Komite Koordinatörü Musa Önder. ziyaretle ilgili şunları söyledi: "Demeğimize bağlı mühendis ve mimarlarımızın böyle ender projeleri görüp, bundan faydalanması nedeniyle bu teknik geziyi düzenledik. Bu proje mühendislik harikası bir proje. Dünyada eşi ve benzeri çok az olan bir proje. Sadece mühendis olarak baktığımızda. projelendirilmesi bile çok uzun süre alır. 


Ayrıntılı Haber 


Geri Dön