19 / 04 / 2024

Keten Bomonti'nin temeli atıldı! Metrekaresi 3 bin 800 dolar!

Keten Bomonti'nin temeli atıldı! Metrekaresi 3 bin 800 dolar!

Şişli'de Keten İnşaat tarafından inşa edilen Keten Bomonti projesinin temeli atıldı. Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten temel atma törenin ardından, projeyi Emlakkulisi.com'a anlattı.



Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Keten İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de yeni bir konut projesi inşa ediyor. 1.500 metrekare arsa alanı üzerinde kentsel dönüşüm projesi olarak konumlandırılan Keten Bomonti projesinin temeli bugün atıldı. Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten temel atma törenin ardından, projeyi Emlakkulisi.com'a anlattı.


Toplamda 77 konutluk bir proje olan Keten Bomonti'de bölgeye göre aidatları normal seviyede tutmak için sosyal olanaklar düşünülerek hazırlandı. 


Keten Bomonti nin temeli atıldı! Metrekaresi 3 bin 800 dolar!


Proje, lojkasyon olarak İstanbul bölgesinin en işlek semtlerinden biri olan Şişli Bomonti'de konumlandırılıyor. Yürüyerek Şişli Merkez'e ve metroya 5 dakika uzaklıkta yer alan Keten Bomonti geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Hilton'un hemen yan tarafında yer alıyor. 


Keten Bomonti teslimlerinin 2015 Mart'ta yapılması planlanıyor. Keten İnşaat bu projesinde de, 6 katlı yatay tek blok ile konseptinin dışına çıkmadı. 


Keten Bomonti projesinde binanın altında 2 kat otopark bulunuyor. Projede balkon ve teras alanları mevcut.


İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerini barındıran Keten Bomonti projesinde daire büyüklükleri 70 metrekare ile 270 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projedeki 1 oda 1 salon konutlar 70 metrekare, 2 oda 1 salon konutlar 100 metrekare olarak tasarlanırken, 3 oda 1 salon konutlar ise 130 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 


Keten Bomonti nin temeli atıldı! Metrekaresi 3 bin 800 dolar!


Keten Bomonti projesinde konut fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Projede dairelerin metrekaresi 3 bin 800 dolardan başlıyor.


1.500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Keten Bomonti projesinin toplam inşaat alanı 10 bin 200 metrekare olarak belirlendi.


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön