28 / 03 / 2024

Kilia Konakları Şile'de ilk etap teslimleri 24 ay sonra!

Kilia Konakları Şile'de ilk etap teslimleri 24 ay sonra!

İstanbul'un yanı başında huzur noktası arayanlar ve şehre yakın olmak isteyenler için Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'de Kilia Konaklarını hayata geçiriyor. Kilia Konakları, Şile'nin ilk AVM'si Kilia Park AVM'yi de içerisinde barındıracak...



Şehre yakın olmak isteyenlere Şile'de yaşam ayrıcalığı EKŞİOĞLU Group İMSA İnşaat, Şile'nin ilk markalı konut projesi "KiliaKonaklarf'yla Şile'nin çehresini değiştiriyor, İstanbul'un yanı başında huzur noktası arayanlar ve şehre yakın olmak isteyenler için Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'de "Kilia Konaklarını hayata geçiriyor. Kilia Konakları, Şile'nin ilk AVM'si Kilia Park AVM'yi de içerisinde barındıracak..  


Karadeniz sahil yolunun, 3. köprüye bağlantı yollarının Şile'den geçmesi gibi faktörlerin değer kattığı proje, 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçiyor. Ekşioğlu Group İMSA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı imdat Ekşi, projede 104 adet tripleks konak bulunduğunu ve 25 adet konağın temellerinin atıldığını, 11 tanesinin ise kabasının bittiğini belirtiyor. 



Vatan 


Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/





Geri Dön