28 / 03 / 2024

Konforist akıllı kart sistemi uyguluyor!

Konforist akıllı kart sistemi uyguluyor!

Tasarımı, dekorasyonu ve yüksek standartlardaki hizmetleri ile üniversite öğrencilerine kariyer yolculuğunda konforlu bir yaşam alanı sunan Konforist, uygulayacağı “akıllı kart sistemi” ile yurt içerisinde para kullanımına son verecek.



Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olarak üniversite öğrencilerine alternatif hizmetler sunan Konforist’in tüm yurtta uygulayacağı akıllı kart sistemi sayesinde; öğrencilerin harçlıkları ceplerinde kalıyor.

 

Konfor ve Teknoloji Bir Arada

Öğrencilerin yaşam kalitelerini artırmak ve onlara daha rahat bir yaşam alanı sunmak amacıyla uygulanan Konforist Akıllı Kart Sistemi ile öğrenciler yurda giriş ve çıkışlarını bu kart üzerinden yaparken, odalarına da ekstra bir anahtara ihtiyaç duymadan aynı kart ile giriş yapabilecekler. Otopark giriş çıkışlarını da kontrol eden akıllı kart ile kuaför, market, çamaşırhane, ütü odası, restoran ve kafeterya gibi ücretli olan hizmetlerden de akıllı karta yüklenen kontör ile faydalanmak mümkün olacak. 

 

Harçlık Kontrolü Daha Kolay Olacak

Aylık olarak belli bir bedel karşılığında akıllı karta yüklenen kontörler sayesinde öğrenciler, neye ne kadar harcama yapması gerektiğini önceden planlayabilecek. Üniversiteye yeni başlayacak ve özellikle farklı kentte öğrenim görecekler için problem olabilen öğrenci harçlığı böylece daha kontrollü harcanacak, yabancı bir şehirde öğrenci parasız kalma sorunu yaşamayacak.

 

Öğrenciler İstedi, Uyguladık…

Konforist Edu Suites projesi hayata geçmeden önce aylarca araştırmalar yaptıklarını ve 8 üniversiteden onlarca öğrenci ile görüştüklerini belirten Avrupa Yurt Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, “Yurtlarda kalan öğrencilerin en büyük problemlerinden birisi de ailelerinden gelen harçlıkları özellikle ilk sene kontrol edememeleri ve ay sonuna doğru parasız kalmaları idi. Bu problemi nasıl çözebiliriz ve öğrencilerimizi rahat ettirebiliriz diye düşündük ve bu sistemi uygulamaya karar verdik. Bizim en büyük amacımız öğrencilerimizin yanında olmak, sorunlarını çözmeye çalışmak, destek olmak ve burada bizim misafirimiz oldukları süre boyunca rahat ve güvende olmalarını sağlamak” dedi.



Geri Dön