28 / 03 / 2024

Konforist'te öğrencilere aylık 900 TL ile konaklama imkanı!

Konforist'te öğrencilere aylık 900 TL ile konaklama imkanı!

Avrupa İnşaat, konutun ardından rotayı özel yurt yatırımına çevirdi. 20 milyon TL'lik yatırımla Konforist'i hayata geçiren şirket, üniversitelilere ayda 900 TL'ye konaklama imkânı sağlıyor. Projede engelli öğrenciler de unutulmamış.



Uzun bir maratonun ardından üniversiteyi yeni kazananlar için kayıtlar 1 Eylül itibarıyla başlıyor. Akabinde öğrencileri zorlu bir süreç daha bekliyor. Üniversite sayılarının her geçen sene katlanarak çoğalması ve devlet yurtlarının da bu konuda yetersiz kalması özel öğrenci yurtlarına ihtiyacı artırdı. İstanbul'daki yurt yetersizliğini fırsata çeviren Avrupa İnşaat, Avrupa Özel Yurt Yatırımları adlı şirketi kurarak, Konforist projesini 20 milyon liralık yatırımla hayata geçirdi. Konforist'te konaklama ücretleri 900 TL'den başlıyor. Yurtta tek kisilik odalar bin 500, iki kişilikler bin 300, VIP odaların fiyatı ise 2 bin 100 TL'den başlıyor. İstanbul basta olmak üzere yeni yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Konforist Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, "2020'ye kadar toplam 5 yurt projesi gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz" dedi. 


KONFORİST'TE PARA GEÇMİYOR 


Projede tüm hizmetler akıllı kart sistemi üzerinden veriliyor. Ediz Giray, "Öğrencilerin giriş çıkışlarını da kontrol eden akıllı kartla kuaför, market, çamaşırhane, ütü odası, restoran gibi ücretli olan hizmetlerden de karta yüklenen kontörle faydalanmak mümkün olacak" dedi. 


Engelli öğrenciye özel oda


Konforist'te, engelli öğrenciler de unutulmamış. Görme, işitme ve hareket zorluğu çeken öğrenciler için özel odalar hazırlanmış. Odalarda her şey engelli öğrencilerin rahatlığına uygun olarak tasarlanırken; oturma yüksekliğindeki kişilerin erişebileceği yükseklikte göz deliği, elektrik düğmesi, kapı kolu, giysi askısı ve raflar tasarlanmış. Eşiklerden arındırılmış odalarda ayrıca mobilya yerleşimleri görme engelli öğrencilere de uygun hale getirilmiş.


Toplam 125 odası var


Tek, iki, üç ve dört kişilik odalarla hizmet verecek olan Konforist, farklı büyüklüklerden oluşan 125 odaya sahip. VIP ve engelli odası da bulunan projede; kapalı otopark, yüzme havuzu, hamam, jakuzi, sauna, fitness, kuaför, market, restaurant, teras kafe, bilgisayar odası, etüd salonu, cep sineması, play station odası, hobi mutfağı ve copy center gibi pek çok imkân bulunuyor.


Sabah 


Geri Dön