19 / 03 / 2024

Kartalkule projesinin inşaatı başladı!

Kartalkule projesinin inşaatı başladı!

4 metre tavan yüksekliğiyle dikkat çeken Kartalkule Konut Projesi'nin yapımına başlandı



Dünyanın seri üretimle üretilebilen ilk çift motorlu jeti Eclipse 500"ü üreten Eclipse Havacılık şirketinin ortağı EA Group,  bünyesinde kurulan EA İnşaat ve EA İnşaat"ın farklı ve sıradışı projeleriyle gayrimenkul sektörüne adım atıyor.
İstanbul"a değer katma vizyonuyla İstanbul"un gelişen bölgelerine yatırım yapmayı hedefleyen EA İnşaat;  Kartal Kule projesiyle, İstanbul"un hızla gelişen bölgelerinden Kartal"a değer katmaya hazırlanıyor.
İstanbul"un yeni iş merkezi olarak tasarlanan Kartal"da inşaatı başlayan Kartal Kule hem konumu, hem de mimarisiyle dikkat çekiyor.
Dünyanın gayrimenkul alanında en prestijli ödüllerinden biri olan œInternational Property Awardstan Avrupa Gayrimenkul Ödülüne layık görülen Kartal Kule"nin yaratıcısı ise mimari alanda çok yönlü projelere imza atan çamoğlu Mimarlık.   Binayı tasarlarken kartal figüründen esinlenen mimar Ömer çamoğlu, Kartal"ın sembolü olması hedeflenen Kartal Kule"de,  yükseklerde süzülerek uçan bir kartalın gücü ve ihtişamını binanın yapısı ve görüntüsüyle özdeşleştiren özgün bir mimari ortaya koyuyor.
œTek bir kişi fark yaratabilir, tek bir bina daœ mottosuyla iddiasını ortaya koyan bir proje olan Kartal Kule mimari özellikleri ile olduğu kadar lokasyonuyla da dikkat çekiyor. çok yakında Kartal"da açılmaya hazırlanan dünyanın en büyük adliyesi Kartal Adalet Sarayı"nın yanıbaşında, E-5 üzerinde, Kartal Metrosu Soğanlık durağı çıkışında merkezi konumda bulunan Kartal Kule; TEM"e 5 dk, Sahilyoluna 2 dk, Sabiha Gökçen Havaalanı"na 10 dk ulaşım mesafesinde yer alıyor.
Kartal Kule 4 metre tavan yüksekliğiyle kullanıcılarına standart tavan yüksekliği olan projelere göre %50 daha geniş hacim ve ferahlık sunuyor.
55 m2 ve 130 m2 arasında değişen 205 birimin yer aldığı Kartal Kule 100 metrelik yüksekliği ile 22 kattan oluşuyor.
Tamamı güney cephesine konumlandırılmış birimler 3. Kattan itibaren deniz ve Adalar manzaralı. Manzara üst katlara çıkıldıkça 270 derece panoramik bir görüntü alıyor.
Penceresi açılmayan Plaza anlayışını değiştiren Kartal Kule"de her birimin kendine ait teras ve kat bahçesi bulunuyor.
Enerji verimliliğinde kayıp yaşatmayan bir bina olmayı hedefleyen Kartal Kule"de tüm birimler kendi enerji sarfiyat kontrolünü  ve enerji planlamasını yapabilme ayrıcalığına sahip. Bu sayede ısıtma, soğutma, havalandırma gibi ortak giderlerde maliyet yönetim sistemi ile her birim sadece kullandığı kadar ücret ödüyor ve bu da enerjide maksimum verimliliği sağlıyor.
Yüksek teknolojili akıllı bina sistemi ile inşa edilecek Kartal Kule"de; dijital arşivleme alt yapısı ve fiberoptik bağlantılar yer alacak. 7/24 uzman personel ve kapalı devre kamera sistemleriyle korunacak olan Kartal Kule"nin iç alanlarının güvenliği de   kartlı geçiş sistemleri, parmak izi okuma ve retina tarama cihazları ile destekleniyor.
Kapalı otoparkta elektrik şarj üniteleri Kartal Kule sakinlerinin gelecekteki arabaları için şimdiden tasarlandı.
Kartal Kule"de kişilerin hayatlarını kolaylaştıracak tüm hizmetler yer alacak. Kuaför, lostra salonu, kuru temizleme, terzi, eczane ve banka ATM"lerinin yanısıra özel acil sağlık, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi, vale parking, copy center, hobi odaları, kütüphane ve bir çok donanım ve hizmet bulunuyor.

Kartal Kule"nin sunacağı hizmetler bununla da sınırlı kalmıyor,  back office ve concierge hizmetleriyle de Kartal Kule sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapıları açılıyor. Bu ayrıcalıklı dünyada motor yat ve speed boat ile İstanbul"un her yerine deniz ulaşımından, VIP limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi hizmetler de var.
Binanın etkin masraf denetim ve gelir yönetim sistemi dahilinde tüm ortak alan kira getirileri kullanılarak Kartal Kule sakinleri için çok düşük aidat seviyeleri hedefleniyor.  

0212 328 31 39

www.kartalkule.com


Geri Dön