20 / 04 / 2024

KoruFlorya Evleri'nde yaşam başladı!

KoruFlorya Evleri'nde yaşam başladı!

3 oda 1 salon daireden 7 oda 2 salon daireye kadar uzanan daire tipleriyle Koru Florya'da yaşam başladı. Proje, kaliteli malzemeler ve güvenliği ile dikkat çekiyor...



3+1'den 7+2'ye kadar uzanan daire tipleriyle KoruFlorya'da yaşam başladı. Proje, kaliteli malzemeler ve güvenliği ile dikkat çekiyor.


AYDINLI, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığında ve  TOKİ  işbirliği ile hayata geçirilen lüks konut projesi KoruFlorya; deniz, göl ve orman manzarasına hakim konumuyla ev sahiplerine, kendilerini özel hissedecekleri konforlu bir yaşam sunuyor. Proje, "aile rezidansı" konseptiyle dikkat çekiyor. 


KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, "KoruFlorya'da yaşam başladı" dedi. Özyurt, ev sahibi adaylarını 243 metrekare büyüklüğündeki 4+1 bahçe katı ve 5+1 bahçe katı örnek dairelerine davet etti. 3+1'den 7+2'ye uzanan 298 dairenin her birinde Daikin marka dış ünite VRF isimlendirme sistemi mevcut. Daire içlerlerine yerleştirilen hareket dedektörü, kapı ve penceredeki manyetik kontak noktalarında bir değişiklik olması halinde hem emniyet, hem rezidans güvenliği hem de özel güvenlik şirketine haber verip alarma geçiriyor. 


Vatan 


Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com




Geri Dön