20 / 04 / 2024

Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Firma: Yiğit Group

Proje: Fortis İstanbul

63 bin 185 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının sonunda cevabı veriliyor. Proje, Yiğit Group tarafından yaşama geçiriliyor.



Küçükçekmece  Fortis İstanbul  Rezidans ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Projenin pazarlaması  Servotel Corporation tarafından yapılacak. 


Sefaköy Fortis İstanbul projesinin sosyal alanları arasında;  açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna bulunuyor. 


Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans ne zaman teslim sorusuna 2016 yılında cevabı veriliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy Basın Ekpres Yolu'nda, Aslan Tır Garajı arazisinde üzerinde hayata geçiriliyor. 


Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans ne zaman teslim?


Fortis İstanbul Evleri; Atatürk Havalimanı'na 950 metre mesafede olan Fortis İstanbul projesi Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede yükseliyor.


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon okarak tasarlandığı Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonunda deniliyor. 


Toplam 391 adet daire ve 18 adet dükkandan oluşan Fortis İstanbul Sefaköy projesinde yer alan daireler 45 metrekare ile 120 metrekare arasında, dükkanlar ise 80 metrekare ile 158 metrekare arasında alanlara sahip. 


projeye sor



Geri Dön