20 / 04 / 2024

Kuzey Beton markalaşıyor!

Kuzey Beton markalaşıyor!

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda. Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor...



Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor. 


Kuzey Beton'un hedefi sektörde marka olmak Samsun'da 5,6 dönüm alan üzerine kurulu modern tesislerinde inşaat sektörüne yönelik hazır beton üretimi gerçekleştiren Kuzey Beton Limitet Şirketi Müdürü Yılmaz Koca, sahibi oldukları şirketin aylık üretim kapasitesinin yaklaşık 25 bin metreküp olduğunu belirtti. Üretimini yaptıkları TSE belgeli hazır betonların bünyelerinde bulunan beton mikser araçlarla alıcısına ulaştırıldığını söyleyen Koca. sektöre yönelik yatırımlarının bundan sonra da devam edeceğini belirtti. 


SEKTÖRDE KURUMSALLAŞMAK


Bir yıl önce faaliyete geçen Kuzey Beton'un hizmet kalitesiyle sektörde kısa sürede iyi bir konuma ulaştığını anlatan Yılmaz Koca, bundan sonraki hedeflerinse içinde bulundukları sektörde kurumsallaşarak ve marka haline gelmek olduğunu kaydetti. 



'BANKA, ÇEKİN ARKASINDA OLMALI' Piyasada en büyük sıkıntının tahsilat aşamasında yaşandığını öne sürerek özellikle çek konusunda yeni düzenlemeye gereksinim duyulduğunu anlatan Koca. "Karşılıksız çek bugün işadamının en temel sorunu oldu. Onun için Bankalardan beklentimiz verdikleri çeklerin arkasında durmaları ve her isteyene çek vermemeleri" diye konuştu.


Ekip


Geri Dön