29 / 04 / 2024

Maksem Yapı, inşaat mühendisi arıyor!

Maksem Yapı, inşaat mühendisi arıyor!

Maksem Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited şžirketi, Tuzla'daki şantiyelerine inşaat mühendisi, makina mühendisi, elektrik mühendisi ve inşaat teknikeri alacak



Maksem Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited şžirketi, Tuzla'daki şantiyelerine en az 5 yıl tecribeli inşaat mühendisi, makina mühendisi, elektrik mühendisi ve en az 3 yıl tecrübeli inşaat teknikeri alacak.

Fax: 212 320 91 91
E-mail: [email protected]

Maksem Yapı hakkında;

MAKSEM Yapı İnşaat SAN. TİC. LTD. şžTİ.

1992 Yılında İstanbul'da kurulan MAKSEM Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited şžirketi, faaliyetlerine proje ve müşavirlik hizmetleri olarak başlamıştır. Proje ve müşavirlik hizmetlerini sürdürdüğü yıllarda, güvenilir sağlam ve saygın bir yer edinmiştir. Kalite ve servis anlayışı içinde müşterileri ile çözüm ortağı esasına dayalı çalışma sistemi benimsemiş ve gerçekleştirmiştir.

Devam eden bu süreçte, proje ve müşavirlikteki bilgi birikimi ve tecrübesini, modern ekipman ve çalışkan kadrosuyla genişleterek; 2000 yılından bugüne kadar inşaat sektöründe Toplu konut, üst yapı, alt yapı, elektrik şalt sahası, çevre düzenleme işlerinde projelendirme ve anahtar teslimi inşaat işleri ile başarılarına devam etmiştir.

MAKSEM Yapı inşaat; yapılan her yapının insan hayatındaki önemin bilincinde olup tüm yapım işlerinde bu öğe ve fikir üzerinden inşaatlarını şekillendirmektedir. Projelendirme ve uygulama aşamalarında bu temayı ön planda tutacak ve tutmaya devam edecektir …


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön