19 / 04 / 2024

Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?

Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?

Mall of İstanbul AVM, Mayıs ayının son haftasında açılıyor. Mall of İstanbul AVM’nin açılış tarihi nedir? Mall of İstanbul AVM'de hangi mağazalar var? Mall of İstanbul AVM nerede, adres bilgileri nedir, nasıl gidilir?..



Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?


Mall of İstanbul, Torunlar GYO tarafından TEM havaalanı kavşağında, yolların, toplu taşıma hatlarının buluştuğu noktada konumlandırıldı. Mall of İstanbul AVM, kısa süre sonra tamamlanacak metro istasyonu ile bağlantılı, tamamlanmış olan istasyona yürüyüş mesafesinde, minibüs hatlarının üzerinde konumlandırıldı.



Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?

 


En İyi Karma Kullanım Projesi En İyi Alışveriş Merkezi Geliştirme Projesi (Europan Property Awards 2011) ve Mimari Mükemmellik Ödülü (The Global RLI) sahibi Mall of İstanbul, 350 mağaza, MOİ Park, MOİ Sahne, Gusto MOİ ile dikkat çekiyor.



Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?



Mall of İstanbul AVM nerede?



Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?



Mall of İstanbul'a TEM, Basın Ekspres Yolu ve Mahmutbey Gişeler yönünden ulaşmak mümkün. Mall of İstanbul AVM, TEM Havaalanı kavşağının kuzeyinde Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde, MASKO ve Demirciler Sitesi'nin güneyinde yer alıyor. 



Mall of İstanbul AVM’ye nasıl gidilir?



Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?


TEM yönünden Mall of İstanbul'a ulaşmak için İSTOÇ'u geçtikten sonra Başakşehir ve Havaalanı sapağından girerek Demirciler Sitesi önündeki Süleyman Demirel Bulvar'ından ulaşılabilir. 



Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?


Basın Ekspres Yolu'ndan MOİ AVM'ye gelmek için TEM Havaalanı kavşağı geçildikten sonra Süleyman Demirel Bulvarı'na saparak ulaşılabilir.


Mall of İstanbul ne zaman açılıyor? 


Mahmutbey Gişeler'den Mall of İstanbul AVM'ye gitmek için TEM Havaalanı kavşağından MASKO - Demirciler Sitesi yönüne dönülerek Süleyman Demirel Bulvarı'na girilerek MOİ AVM'ye ulaşmak mümkün...


Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?



Mall of İstanbul proje künyesi!


Toplam arazi: 123 bin metrekare

Toplam inşaat alanı: 722 bin 856 metrekare

Kiralanabilir AVM alanı: 148 bin 840 metrekare

Mağaza adedi: 350

Konut alanı: 121 bin 426 metrekare

Daire adedi: 1.081

Ofis alanı: 34 bin 241 metrekare

Ofis adedi: 180

Sinema: 16 salon


Mall of İstanbul AVM’de alışveriş!



Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?


Mall of İstanbul'da kiralanabilir alanın yüzde 30'a yakını eğlenceye ayrıldı. Mall of İstanbul AVM'de cadde üzerinde açık havada alışveriş yapmak mümkün olacak. Mall of İstanbul AVM’de her biri ayrı konsepte sahip üç büyük ve iki küçük olmak üzere 5 atrium alanı bulunuyor. Mall of İstanbul’a 11 ayrı noktadan giriş yapılabilecek olan ziyaretçilere, 83 adet yürüyen merpen ve 42 adet asansör ile iç ulaşım sağlanacak.



Mall of İstanbul AVM’de neler var?


Geleneksel Sanatlar Sokağı; Mall of İstanbul AVM’de kaybolmaya yüz tutan mesleklerin, el sanatlarının geleceğe taşınmasının desteklenmesi amacıyla oluşturuldu. Bu bölümde, meslek erbabının kullanabileceği otantik bir çarşı alanı oluşturulacak. Ayrıca 3800 metrekarelik özel interaktif bir müzede de bu çarşıda yer alacak. Ebru ve hat gibi geleneksel mesleklere yıllarını veren ustalar bu alanda hem ürünlerinin satışını yapabilecek hem de ilgilenenlere bu meslekleri öğretebilecek. 11 oda atölye ve sergi alanı olarak kullanılabilecek 40’a yakın dükkan ve mağazanın yer alacağı çarşıda, kaybolan el sanatlarından örneklerin sergileneceği bir müze kurulması için de çalışmalar devam ediyor. 


Moipark; Mall of İstanbul, Türkiye’nin temalı ilk kapalı eğlence parkı MOİPARK’a ev sahipliği yapacak. Yüzde 30’u eğlence ve yeme içme alanına ayrılan Mall of İstanbul içerisinde 36 milyon Dolar yatırım ile 12 bin metrekare alana kurulacak olan MOİPARK’ta, Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’ya ilk kez giriş yapan dev salıncaklar ve Korku Oteli yer alıyor.


Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?



Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?



-Migros, 


-Media Markt, 


-Koçtaş, 


-Teknosa,


-Brandroom, 


-Debenhams, 


-H&M,


-Victoria's Secret, 


-LCW, 


-Decathlon


-Zara, 


-Mudo, 


-YKM


-Toyzz Shop 


-Victoria Secret 


-Miss Selfridge 


-Aldar



Mall of İstanbul kiralama!


Mall of İstanbul AVM’de mağaza kiralamak için aranması gereken telefon numarası şöyle;


0212 350 91 00



Mall of İstanbul adres!


Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey / Başakşehir İstanbul

Telefon: 444 2 664

Web: www.mallofistanbul.com.tr


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön