19 / 04 / 2024

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'ndan emlak sözleşmesi desteği!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'ndan emlak sözleşmesi desteği!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası 4'üncü Meslek Komitesi Başkanı Murat Çakmak, oda üyelerine ve Manavgat halkına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hukuk servisine emlak sözleşmeleri hazırlattıklarını açıkladı.




Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 4'üncü Meslek Komitesi Başkanı Murat Çakmak, oda üyelerine ve Manavgat halkına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hukuk servisine emlak sözleşmeleri hazırlattıklarını açıkladı. 

MATSO Meslek Komitesi Başkanı Murat Çakmak, gayrimenkulle ilgilenen herkesin faydanabilmesi için odanın hukuk servisine emlak sözleşmeleri hazırlattıklarını, bu sözleşmelerin odanın web sayfasından ücretsiz indirebileceğini söyledi. 

Çakmak, "Konut almak-satmak veya kiraya vermek isteyenler, inşaat müteahhitleri, emlak komisyoncuları için hem tüketicinin haklarını hem de satıcıların haklarını korumak amacıyla yeni Türk Ticaret Yasası'na uygun olarak odamızın hukuk servisine emlak sözleşmeleri hazırlattık. Emlak sözleşmeleri içerisinde Emlak Alım Sözleşmesi, Emlak Görme Belgesi, Emlak Kiralama Sözleşmesi, Mecburi Standard Tebliği, Gayrimenkul Alım-Kiralama Aracılık Sözleşmesi, Gayrimenkul Kiralama (kiraya veren) Aracılık Sözleşmesi, Gayrimenkul Satımı Aracılık Sözleşmesi bulunuyor


Antalya İleri




Geri Dön