25 / 04 / 2024

Marpessa VIP projesine büyük ilgi!

Marpessa VIP projesine büyük ilgi!

Marpessa VIP projesi Mersin'de inşa ediliyor. Denize sıfır konumda yükselen projede 4+1 dubleks 25 adet ve 2+1 39 adet konut bulunuyor. Mersin'in yeni yıldızı olmaya aday Marpessa VlP'e ilgi artıyor.




Marpessa vip projesi Mersin'de inşa ediliyor. Denize sıfır konumda yükselen projede 4+1 dublex 25 adet ve 2+1 39 adet konut bulunuyor. Mersin'in yeni yıldızı olmaya aday Marpessa VlP'e ilginin arttığını söyleyen yetkililer. "Projede konutlara olan ilgiyi sosyal alanlar arttırıyor. 


Otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, cafe, güneşlenme alanları, meyve ve hobi bahçesi, basketbol ve voleybol sahalar l tenis kortu, güneş enerjisi, merkezi sistem uydu yayım gibi özelliklerin yanında beyaz eşya ve klimalar da bulunuyor" dedi. 20 bin metrekarelik alan üzerinde yaşama geçirilen Marpessa VIP projesi Göksan Yapı imzası taşıdığını söyleyen yetkililer, şunları söyledi: "Bir yaşam alam olarak ev. yalnız temel gereksinimlerin karşılandığı yer değil, insanlar m eğlendiği, dinlendiği ve yeniden üretkenlik kazandığı bu mekan. Bu nedenle insanlarla iletişime, yeni fikirleri denemeye, mekânsal tatmine ve kalıcı olana odaklanıyoruz.''



Web adresi: http://www.marpessavip.com/

Telefon: 0324 239 08 71


Hürriyet 


Geri Dön