29 / 03 / 2024

Mehmet İmre: Zekeriyaköy 3. köprü ile yükselecek!

Mehmet İmre: Zekeriyaköy 3. köprü ile yükselecek!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet İmre, İstanbul'un şehre en yakın villa bölgelerinden olan Zekeriyaköy'ün üçüncü köprüden olumsuz etkilenip toplu konut tarzı yüksek binalara döneceğini belirtti.



Kartal projesine ortak arıyor Eczacıbaşı Gayrimenkul olarak Kartal ve Cendere'de iki projenin yapımı için hazırlıklarını sürdürdüklerini anlatan Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet imre, "Kartal'da 300 dönümlük alan üzerinde yıl sonuna doğru bir master plan yapacağız ve çeşitli yatırım modelleriyle kendimize ortaklar arayacağız" dedi. 


İstanbul'un villa bölgeleri arasında bulunan Zekeriyaköy'de üçüncü köprü bağlantı yollarının tamamlanmasıyla bölgedeki binaların katlarının toplu konuta döneceği belirtildi. Bölgede 270 konutluk Ormanada projesini hayata geçiren Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet İmre, Zekeriyaköy'ün daha önce villa alanı olarak tasarlanan Kemerburgaz'ın Göktürk bölgesindeki gibi çok katlı X binalara ev sahipliği M yapacağını belirterek "Biz bunu daha önce Kemer Country bölgesinde yaşadık. 


Getirdikleriyle birlikte bir şeyler götürecek. Köprünün ayağından trafik gelecek sonra da buraya talep artacak. 

Sonuçta 2 katlı villaların yerlerini 5 katlı apartmanlara bırakacağı bir yer olacak. Buna karşı dikkatli olunması gerekiyor" dedi. Zekeriyaköy'de Emlak Konut GYO'nun 2500 konutluk bir uydukent oluşturma projesi bulunurken, Siyahkalem Grubu 467 dönümde proje geliştirmek için gün sayıyor. 


Habertürk


Geri Dön