29 / 03 / 2024

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metsan İnşaat’ın, lansmanını Kasım ayında yaptığı Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor.



Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile güç birliği yapılan karma projede yaşam 2015 yılı Aralık ayında başlayacak. 

Deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel kuleden oluşacak Metsan Nexus’ta kısa süre içerisinde otopark katları da dahil olmak üzere 14. kata ulaşıldı.  Metsan Nexus  tamamlandığında modern mimari yapısı ile Kartal’ın çehresini değiştirecek. İstanbul’un değeri en hızlı artan bölgesi Kartal’da hayata geçecek olan Metsan Nexus şehrin simge yapılarından biri olmaya aday gösteriliyor. 

Studio Daniel Libeskind ve Metsan İnşaat’ın 52 yıllık inşaat tecrübesi ile projelendirilen Metsan Nexus’ta 430 konut bulunacak.  Tüm etapları tamamlandığında, konut, rezidans gibi yaşam alanlarından alışveriş merkezi, ofis, otel ve parklardan oluşan büyük bir kompleks haline gelecek olan Metsan Nexus, konforun yanı sıra sunduğu dünya standartlarında sosyal imkanlar ve ulaşım kolaylığı gibi özellikleriyle de tercih ediliyor. 

Metsan Nexus kesişme noktası 

Metsan Nexus,  projenin altında yer alan mağaza, kafe ve restoranlardan oluşan meydanı ve çok sayıdaki sosyal alanı ile hem projede yaşayanların hayat kalitesini yükselterek yaşamı kolaylaştıracak hem de kolay ulaşılabilmesi nedeni ile İstanbul’un yeni buluşma noktalarından biri olacak.   

Kadıköy-Kartal metrosunun Yakacık istasyonunda metro çıkışı ile direk bağlantılı, E-5 Karayolu’nun üzerinde yer alan Metsan Nexus, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 16 km (15 dakika) uzaklıkta ve Caddebostan-Pendik Sahilyolu’na 3 km (5 dakika) uzaklıkta konumlanıyor.

Tercihte Metsan güvencesi 

1980 yılında, Türkiye’nin ilk radye temelli brüt beton konut binasını inşa etmiş olan Metsan, özellikle kamu sektörü adına inşa etmiş olduğu İstanbul’da Göztepe SSK Hastanesi, Ankara’da Türk Standartları Enstitüsü Hizmet Binası gibi önemli binalar ile tanınıyor. 


Telefon: 44 44 704 

Web Sitesi: www.metsannexus.com 


projeye sor



Geri Dön