29 / 03 / 2024

Milkent'te 2. etap konutları satışa çıktı! 140 bin TL'ye 3+1!

Milkent'te 2. etap konutları satışa çıktı! 140 bin TL'ye 3+1!

Şehrin içinde karmaşanın dışında sloganıyla lanse edilen Milkent 2. Etap konutlarıyla müşterileriyle buluşuyor... Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 140 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



İstanbul Kentsel Dönüşüm Programı kapsamında son dönemin en hızlı yükselişini gösteren Arnavutköy İlçesinde emsalsiz bir proje olan Milkent, 2. etap satışlarıyla yine müşterilerine kazandıracak. 

Hedef 2023 sloganıyla Plan ve proje çalışması sürdürülen, Avrupa Yakasında konumlanacak yeni şehrin ve Marmara Denizini Karadenize bağlayacak 2. Boğaz Kanal İstanbulun ortasında bir merkez konumunda olan MİLKENT, huzurlu bir çevrede yaşam hayal edenlerin yanı sıra, bu özelliğiyle yatırımcıların da gözdesi

1. etapta 3 oda 1 salon 110 metrekare konutlar için 140.000 TL.dan başlayan fiyatlarıyla MİLKENT, fiyatlarıyla da alıcıların dikkatini çekiyor.

34.611 metrekare alana kurulu Milkent Arnavutköy Konutları, sakinleri için düşünülmüş işlevsel villalardan ve villa konseptiyle hazırlanmış mimari tarzıyla dikkati çeken iki katlı bloklardan oluşmaktadır. 144 adet 110 metrekare C tipi daire,  16 adet 160 metrekare B tipi daire ve site içerisinde müstakil rahatlığının yaşanabileceği 8 villadan oluşan MİLKENT bünyesinde toplam168 konut bulundurmaktadır.

Arnavutköy Merkeze 5 dakikalık uzaklıkta olan MİLKENT, İstanbulun Tayakadın gibi güzide mesire alanlarına 10 dakika, Terkos Gölüne 15 dakika, Karadenizde bulunan Karaburun Sahilineyse 20 kilometre mesafesiyle tabiatla iç içe...

Arnavutköy Devlet Hastanesine 5 dk, Mescid-i Selam Metro istasyonuna 20 dk, Edirnekapı Metrobüs durağı ve Zincirlikuyuya 30 dk mesafesiyle şehrin içindeki her yer de MİLKENTliler için çok yakın.

Ayrıca İstanbulun deprem açısından en güvenli iki kuşağından birinde bulunan MİLKENT, konumlandığı yer itibari ile sakinlerine güven telkin ediyor.  75 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Milkent'te konutlar hemen teslim ediliyor. Proje; Milten Yapı tarafından yükseliyor.

0212 684 45 66

http://www.milkentarnavutkoy.com

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön