29 / 03 / 2024

Mitat Büyükfidan kimdir?

Mitat Büyükfidan kimdir?

İlke Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Mitat Büyükfidan kimdir? Mitat Büyükfidan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlke Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Mitat Büyükfidan'ın biyografisi...



Mitat Büyükfidan kimdir?

02.03.1957,  Ankara  doğumlu Mitat Büyükfidan, 1975 yılında Tapu ve Kadastro Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır. 


1975 – 2001 yıllarında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde Fen Memuru, Fen Amiri, Kontrol Memuru, APK Uzmanı, Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi Okul Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü olarak uzun süre görev yapmıştır. 


2001 yılında emekli olduktan sonra Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğünde Gayrimenkul Eksperi, Tarpam A.Ş.’de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, Yatırım Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’de, Kurucu Ortak, Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak 2006 yılına kadar çalışmalarına devam etmiştir. Bu süre zarfında gayrimenkul ve gayrimenkul piyasası hakkında geniş tecrübe olanağı bulmuştur.


25 Nisan 2006 tarihinde kurulan İlke Gayrimenkul Değerleme A.Ş. nin kurucu ortaklarından olup, halen Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdür ve Sorumlu Değerleme Uzmanı olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Değerleme Uzmanlığı Lisansını 02.01.2006 tarihinde, 400293 lisans numarası ile almıştır.






Geri Dön