28 / 03 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy ev fiyatları!

Modakent Terminal Kurtköy ev fiyatları!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Modakent Terminal Kurtköy ev fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilen Terminnal Kurtköy projesi 216 adet konut ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor



Terminal Kurtköy projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçiriliyor.  Modakent Terminal Kurtköy  ev fiyatlarına geçmeden önce projeden bahsedelim.


Modakent A.Ş. tarafından inşa edilen Terminal Kurtköy projesi 3 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin tamamı 1 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı.


Modakent Terminal Kurtköy toplam 216 adet konut ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor. Projede yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Modakent Terminal Kurtköy ev fiyatları!

Modakent Terminal Kurtköy ev fiyatları için 0216 484 04 84 numaralı hattan Kurtköy Modakent Terminal satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 


Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri kapsamında banka kredili ya da firma bünyesinde taksitlendirme seçenekleri bulunuyor. Terminal Kurtköy'de teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.


Modakent Terminal Kurtköy iletişim

Kurtköy Modakent Terminal telefon: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön