19 / 04 / 2024

Murat Kurum: Kayaşehir'e HydePark benzeri bir park geliyor!

Murat Kurum: Kayaşehir'e HydePark benzeri bir park geliyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Kayaşehir' de İstanbul' un hatta Türkiye' nin en büyük parklarından birinin yapılması için önümüzdeki aylarda ihaleye çıkacaklarını söylüyor...



İstanbul'a iki yeni kent projesinin çekirdeğini Kayaşehir oluşturuyor. Bu bölgede son yıllarda Bioşehir'den tutun da Avrupa'nın en büyük çocuk hastanesi projesine kadar yeni yeni projeler birbiri ardına tanıtılıp inşa edilmeye başlandı. Bu çalışmalar da bölgenin gelecekte modern bir şehir olarak faaliyet göstereceğinin en önemli konutu. 


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Kayaşehir'de İstanbul'un hatta Türkiye'nin en büyük parklarından birinin yapılması için önümüzdeki aylarda ihaleye çıkacaklarını söylüyor. 


Kurum, ihale ile ilgili detay vermezken yapılması planlanan parkın bölge ile birlikte İstanbul'a da değer katacağını vurguluyor. 

Hyde Park benzeri büyük bir şehir parkı planlandığını belirten Kurum, bu park ile birlikte değeri her geçen gün artan bölgenin daha da değerleneceğine işaret ediyor. 


Kayaşehir'in ulaşım projelerinin tamamlanması ile birlikte İstanbul'un merkezi ile entegre olacağına da dikkat çekilirken bölgede inşa edilen Avrupa'nın en büyük çocuk hastanesi projesinin de bölgeye artı değer katacağı da vurgulanıyor. 


EKONOMİST MORTGAGE




Geri Dön