18 / 04 / 2024

Mustafa Albayrak kimdir?

Mustafa Albayrak kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliğe göre Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine Mustafa Albayrak atandı. Peki, Mustafa Albayrak kimdir? İşte Mustafa Albayrak...



Mustafa Albayrak kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliğe göre Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine Mustafa Albayrak atandı.


Mustafa Albayrak, 1974 yılında İstanbul’da doğdu. 1993 yılında Vefa Lisesi`nden, 1997 yılında Trakya Üniversitesi Tarih Bölümü`nden mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi İktisat Tarihi Bölümü`nde yüksek lisans eğitimine başladı. Yurt içi ve yurt dışında sertifikalı birçok kişisel gelişim programına  katıldı .2008 yılında ABD’de Torrence Üniversitesinde dil eğitimi aldı.  


MEB’de öğretmen,idareci ve koordinatör olarak görev yaptı.2010 yılında İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne Özel kalem müdürü olarak atandı. Kısa bir dönem Başakşehir Belediyesinde Başkan yardımcılığı görevinde bulundu.


2013 yılında  İstanbul Üniversitesi'nde "Liderlik ve Küresel Girişimcilik" yüksek lisans programını bitirdi. Türkiye Wushu Federasyonu İstanbul yönetim kurulu üyeliği ve Türkiye Dil Edebiyat Derneğinde Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevini sürdüren Albayrak, aynı zamanda bazı internet sitelerinde ve Unibusiness adlı iş ve seyahat dergisinde  "Dünya’nın farklı bölgelerine ait gezi ve araştırma" yazıları yazmaktadır. 2013 Temmuz ayında  İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kurumsal İletişim ve Müşteri Hizmetleri Dairesi başkanı olarak atanan Albayrak,halen bu görevini sürdürmektedir.


İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti!



Geri Dön